LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt Holmen IF i vår viktigste kamp!

Støtt Holmen IF i vår viktigste kamp!

Pengene går til Holmen IF Fotball for å sikre fortsatt godt sportslig tilbud i en tid der klubben opplever betydelig reduksjon i våre inntekter. Hjelp oss å vinne vår viktigste kamp!

Vår viktigste kamp!

Aldri er vi blitt satt under høyere press. Det er ikke slik at vi ikke gjennom våre motstanderanalyser ikke forutså at dette blir vår tøffeste kamp noensinne, men i kampens hete er det noe med at man opplever motstanden som hakket mer kyniske, hakket mer primitive og langt mer utholdende – enn hvordan vi vurderte de på avstand.

Vi må nok erkjenne at dette kommer til å gå til ekstraomganger, men la oss for all del unngå det store lotteriet – straffesparkkonkurransen. Til tross for at motstanderen har gått langt over grensen og spiller med en aggressivitet som kvalifiserer til soleklare røde kort, er vi bemannet med et apparat som gjennom sitt analytiske blikk leser hvordan vi skal ri av stormen, for så å sette inn nådestøtet. Et apparat vi ikke ville vært foruten. Et apparat bestående av ledere, trenere og støttespillere som bidrar til et fellesskap og samhold så sterkt, at vi har tidenes hjemmebanefordel. Dessuten har vi spillerne som ikler seg rødt som utgjør den beste ellever, og en innbytterbenk så stor og sterk at den skremmer fanden på flatmark. Vi har ingen å miste fra dette fellesskapet – og det er derfor vi velvillig aksepterer at dommeren har bestemt at pausen for en gangs skyld er lenger enn et kvarter.

Vi legger sjelen vår i vinne denne kampen – og vi er også klar over hvilke grep som må til. Det er ikke behov for formasjonsendring, ei heller sparking av trener. Du kan bli vår matchvinner med et «golden goal» i ekstraomgangenes siste spilleminutt gjennom din solidaritet. Hver natt blir våre barn matchvinnere med den avgjørende fulltrefferen i den store finalen. På hver trening blir våre barn matchvinnere gjennom de gode samtalene, kameratskapet, overstegsfintene og fotballer i krysset.

Vi ber om ditt bidrag til at dette kan opprettholdes, når dommeren blåser i gang kampen igjen. Gjennom din solidaritet med idrettsforeningen og idrettsbevegelsen.

***

En stor takk for alle bidrag, store som små! 

(Gavebidrag fra 500 NOK og oppover gir skattefradrag. Klubben vil sørge for rapportering til skattemyndighetene)  










Støtt Holmen IF i vår viktigste kamp!

23 750 kroner innsamlet

33 givere
Avsluttet 16.07.2020
31% av 75 000 kr
Holmen Idrettsforening sitt profilbilde
Holmen Idrettsforening mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Holmen Idrettsforening er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×