LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Spleis til Janne Nordvang

Spleis til Janne Nordvang

En liten spons til humørsprederen Janne Nordvang OVERSTIGER VI MÅLET SÅ GÅR ALT UAVKORTET TIL FORMÅLET!!

Som trofast leser av bloggen til Janne Nordvang, har hun gitt meg mange gode latterkuler. Men hun deler også av det som ikke er fullt så morsomt. Hos Janne får du hele spekteret på en jordnær måte, som gjør at mange av oss kjenner oss igjen.

Hun elsker familien sin og prioriterer dem foran alt. Hun og måsagubben jobber som helter for at gutta skal få drive med hobbyen sin, til tross for stram økonomi. De tar gutta med på råd og får lagt puslespillet som må gå opp for at gutta skal dyrke hobbyen de er så glad i, og som de deler med pappa. Janne deler på sin måte, med oppmuntring og deltagelse under treninga til guttene. Skulle ikke forundre meg om dama skrur litt hu også. Gutta fikk for en tid tilbake, noe utstyr fra en forhandler av motocrossutstyr. Sånn som letter på, så papsen kanskje kan få litt ekstra til «nytt drev til løpssykker’n.» 

Det å oppleve gleden til Janne da hun endelig fikk kjøkkenmaskina hun hadde ønska seg i lang tid gjorde i alle fall at jeg felte en tåre av glede på hennes vegne. 

Og joggeskoene hennes, de har nå sett bedre dager. Hun både jogger og går mye i skog og mark, og etter min mening trenger hun gode sko, både fordi de fleste av oss vet at det er viktig, og fordi hun har operert føttene. 

Mulig hun kjøpte seg nye treningstights da lønninga kom, men det er kjekt med et par til når de andre er i vask. Selv om jeg tviler på at de gamle er kasta.

Jeg har forsøkt å sende en tiggemail til sportsforretningene i nærheten av familien Nordvang, for å høre om de kunne tenke seg å sponse henne med en treningstights, joggesko, og kanskje en topp, men fikk aldri noe svar.

Jeg tror ikke det er urealistisk med et beløp på kr 2500,- for at hun skal få noe skikkelig som varer en stund. Målet er ikke å få inn i bøtter og spann. Målet er at humørsprederen Janne skal få kjøpe noe til seg selv, uten å måtte snu på krona.

Jeg har selv venner som har stillt opp for meg når jeg har trengt det. Ja, også økonomisk, og siden jeg ikke har muligheten til å takke alle sammen med noe annet enn fire bokstaver, (takk,) så har jeg i alle fall kr 150,- jeg kan donere til Janne, som en Pay-it-forward takk til mine egne venner.

Spleis til Janne Nordvang

1 950 kroner innsamlet

14 givere
Avsluttet 19.08.2018
78% av 2 500 kr
Ann Kristin Lauritzen sitt profilbilde
Verifisert
Ann Kristin Lauritzen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Ann Kristin Lauritzen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×