LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Gi utsatte ungdommer et køfritt tilbud til mestring og livslyst.

Gi utsatte ungdommer et køfritt tilbud til mestring og livslyst.

Vi ønsker opprettholde et livreddende tilbud for sårbare utsatte ungdommer i Telemark. En trygg møteplass der ungdommene får et køfritt tilbud med mental trening, oppfølging og samtaler. Dette gir dem mestring,livslyst, handlekraft og håp for fremtiden.

Selskapet lyk-z & døtre er dedikert til å styrke barn og unges psykiske helse gjennom egenutviklet metodikk. Ikke alle har NAV i ryggen, eller familier som kan bidra. Mange står helt alene og faller ut av samfunnet. Vi besøkes daglig av ungdommer, helt fra 13-årsalderen, som ikke har et tilbud og som er dypt fortvilet og redde for fremtiden. Gjennom å kunne ha vår dør åpen har disse ungdommene noen å gå til, som har tid til samtaler og mental trening der og da, slik at de klarer hverdagen og kommer seg videre.

Det er faktum at et økende antall barn og unge står fast, og står i fare for å falle helt på utsiden av skole og arbeidsliv. Psykiske helseutfordringer og lange køer i det offentlige hjelpesystemet gjør at mange unge får økende utfordringer og kommer inn i langvarige negative spiraler. 

Med din støtte er du med å opprettholde vårt tilbud med et køfritt mentalt førstehjelpstilbud for de mest sårbare ungdommene.

Her er noe av det ungdommene sier om betydningen av at vårt tilbud finnes:

  • ”Jeg hadde gitt opp håpet om at noen kunne forstå å hjelpe meg oppi alt tankekjør og depresjonen. Flere psykologer, medisinering og samtalepersoner. Ingenting hjalp. Jeg har fortsatt lang vei å gå, men hadde aldri klart dette uten dere.” Jente 25 år.
  • ”Verdens beste veiledere, vet ikke hvor jeg ville vært uten lyk-z &døtre. Absolutt å anbefale hvis du føler du trenger en forandring i hverdagen. Deres tilbud passer absolutt alle, Alle jeg gikk sammen med var enige om at dette var en stor opplevelse” Gutt 21 år.
  • ”Jeg skadet meg selv for å komme gjennom dagene og tenkte ofte på selvmord. Nå er jeg sterkere og jeg tør å vise hvem jeg er. Det har gitt meg stryke til å klare livet mitt” Jente 20 år,
  • ”Nå går jeg på skole og jeg har aldri hatt det så bra som nå” Gutt 17 år, deltaker.
  • ”Nå forstår jeg bedre hvorfor jeg er sint” Jente, 15 år

lyk-z & døtre er et ideelt as, registrert i Frivillighetsregisteret uten offentlig støtte og bidrag. Vi har en drøm om å fortsette å ivareta denne målgruppen som det offentlige ikke ser og vi trenger deres hjelp for å fortsette tilbudet, og skape trygge ungdommer for fremtiden.

Gi utsatte ungdommer et køfritt tilbud til mestring og livslyst.

11 600 kroner innsamlet

36 givere
Avsluttet 10.12.2018
7% av 150 000 kr
LYK-Z & DØTRE AS mottar pengene
Hilde Karen Skaadel sitt profilbilde
Verifisert
Hilde Karen Skaadel
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Hilde Karen Skaadel er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×