LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å redde kloden! NÅ!

Hjelp oss å redde kloden! NÅ!

Vi vil reise rundt omkring i Norge. Hjelpe, bidra og spre kunnskap. Med dette trenger vi midler, dette blir et prøveprosjekt. Så pengene vil gå til reising, mat, opphold(men vi har telt) og andre midler.

Etter alt som har skjedd de siste årene hvor naturkatastrofene har blitt større. Hvor klodens mangfold minsker, hvor isbjørner sulter og havørner dør kjenner vi at det er påtide at vi gjør mer. 

Den siste dråpen for oss kom når vi fikk beskjed om at "Yangtze giant softshells" skilpadden var nå utryddet, samtidig sto Notre Dame i brann og alt fokuset forsvant fra vår klode, og verdens 6. store masseutryddelse, over til et menneskeskapt bygg. Vi kan ikke lengre sitte og gjøre intet, og håper at mange gode medmennesker kan hjelpe oss så vi kan være 100 % fulltids frivillige i hele sommer.

Dette blir et prøveprosjekt som i første omgang, varer i hele sommer. Vi har allerede planlagt en del demonstrasjoner og prosjekter. Hvor vi skal se om vi klarer å få nok hjelp av andre medmennesker til å hjelpe Norge og kloden vår til å gjøre dette fulltid. 

Vi er begge kvinnelige aktivister (alder 21 og 26 år) og har jobbet mye frivillig de siste årene for mennesker, miljø og dyr. Vi har opparbeidet et godt aktivist miljø i Kristiansand, og er trygge på at vi kan hjelpe i flere deler av landet. Samarbeidet mellom oss to har vært i 3 år.  Vi har også begge kvalifikasjoner gjennom utviklingsstudier, statsvitenskap og perma kultur fordelt mellom oss som vi vil bruke til å blandt annet holde foredrag. 

Vi vil spre kunnskap relatert til jordens tilstand og hjelpe der vi kan om det så skal være: Å plukke søppel, bidra til økt kunnskap om naturvern og dyrevern, delta på demonstrasjoner, holde foredrag, reise rundt å bli inspirert av flotte mennesker, så vi kan se hva som vil være mest effektivt for vår klode. 

Hvordan kan VI hjelpe deg? Vi kommer gjerne til din del av landet! 

Hjelp oss å redde kloden! NÅ!

10 500 kroner innsamlet

36 givere
Avsluttet 02.06.2019
105% av 10 000 kr
Almira Isabel Tsigakis sitt profilbilde
Verifisert
Almira Isabel Tsigakis mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Almira Isabel Tsigakis er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×