LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for NYTT KULTURHUS I ÅSANE TRENGER NYTT FLYGEL!

NYTT KULTURHUS I ÅSANE TRENGER NYTT FLYGEL!

Alle pengene som samles inn går uavkortet til å kjøpe inn et nytt flygel i nye Åsane kulturhus.

Nytt kulturhus i Åsane trenger nytt flygel! 

Bygging av nytt kulturhus i Åsane pågår for fullt! Planen er at dette skal stå ferdig høsten 2020. Kulturhuset bygges sammen med den nye videregående skolen. 

Det frivillige kulturlivet i Åsane har kjempet for dette sammenhengende i 15 år og vi er selvfølgelig veldig fornøyd med at prosjektet nå realiseres.  Amatørkulturlivet i Åsane har deltatt aktivt i prosessene rundt detaljeringen av det endelige romprogrammet for kulturhuset. Vi kan bekrefte at vi kommer til å få et veldig flott kulturhus med et fint romprogram. Huset rommer kultursaler, dansesaler, ungdomsklubb, aktivitets- og øvingsrom, utstillingslokaler, kafeer og flotte vrimlearealer. 

Den store kultursalen vil romme nærmere 500 sitteplasser i amfi med gode publikumsfasiliteter. En stor scene og med veldig gode akustikkforhold i salen. En etterlengtet kulturarena som først og fremst vil gi amatørkulturlivet nye og fantastiske arbeidsvilkår, men et sted hvor vi også kan invitere inn profesjonelle utøvere med god samvittighet. 

Det nye kulturhuset kommer til å styrke identitet og samhold og være en sentral drivkraft i en positiv utvikling i bydelen og være et åpent og inkluderende samlingspunkt for både amatører og profesjonelle – den gode møteplassen for alle generasjoner.

Innkjøp av øvrig teknisk utstyr, interiør osv. er på plass i de kommunale budsjettene, men det er foreløpig ikke satt av midler til innkjøp av flygel. Et flygel i det nye kulturhuset vil være viktig for å kunne tilby gode konsertopplevelser for innbyggerne i Åsane bydel, både fra profesjonelle utøvere som krever en viss kvalitet på instrumentene, og fra lokale utøvere. Et flygel vil også gi en læringsarena for barn og ungdom som ønsker å utvikle sine musikkferdigheter innen denne sjangeren.


Vi henvender oss derfor nå til DEG og håper at DU vil være med å bidra slik at vi kan nå den nødvendige startkapitalen. Alle bidrag vil hjelpe, men den som gir kr. 1000, eller mer får en fribillett til ett av åpningsshowene helgen 25.-27. september 2020.  Gir du kr. 2000,- eller mer blir det to billetter. Antall fribilletter øker med en for hver tusen-lapp du bidrar med. Det er også mulig å vippse til Vippsnummeret: 579835.


Vårt ønske og mål er at det nye flygelet skal stå på scenen under åpningsfesten av det nye kulturhuset i helgen 25.-27. september 2020. 

NYTT KULTURHUS I ÅSANE TRENGER NYTT FLYGEL!

44 550 kroner innsamlet

10 givere
Avsluttet 01.05.2020
17% av 250 000 kr
ÅSANE KULTURRÅD sitt profilbilde
ÅSANE KULTURRÅD mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
ÅSANE KULTURRÅD er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×