Hjelp til å nå drømmen vår ❤
600 kr
3 givere
Avsluttet

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

6% av målet oppnådd
600 kr6 % av 10 000 kr

Hjelp til å nå drømmen vår ❤

Alle pengene som samles inn går til kjøp av en trygg bil,og blir det noe til overs går det til bilstol til minstemann.

Jeg er en alenemor med to barn.jeg er 37 år,og holder på å ta lappen på førerkort.i år blir feriepengene brukt til å ta førerkort,og da vil det ikke være noe igjen til kjøp av bil.selv om det er litt flaut,så tenkte jeg å prøve spleis for å se om det kunne hjelpe.

Jeg har to barn,der han eldste spiller fotball og trener karate,det hadde blitt en stor lettelse for oss alle om vi hadde brukt 5 minutter hjem fra karate framfor en time når vi må ta buss,pga bytting og venting på neste buss.jeg har også ønsker om å kunne reise på ferie om sommeren med guttene,og siden båt/fly ferie er for dyrt for meg når skolen har fri,så har vi alle lyst å reise på bilferie,jeg føler vi er de eneste som er hjemme hele sommeren hvert år.å kunne gi guttene mine den type opplevelser betyr veldig mye for meg.

Samtidig hadde ett liv der man har mulighet til å kunne kjøre og hente og levere på skole/barnehage betydd veldig mye,jeg har ikke tall på hvor mange ganger vi blir stående å vente på buss i høljregn der det ikke er tak.

Jeg vil med denne spleisen se om noen hadde vert interesert å hjelpe oss på vei,da jeg har funnet en bil som hadde passet perfekt,og som nettopp har blitt eu godkjent i to nye år,denne bilen koster 20.000 + omreg og forsikring.

Det er litt flaut å lage denne spleisen,men så ser jeg andre lager spleis for bursdagsfeiring og forskjellige typer rarieteter,så da tenkte jeg hvorfor ikke. Jeg hadde blitt kjempeglad og overlykkelig om dette hadde kunnet hjelpe meg og mine barn til ett enklere liv,ett litt friere liv,men jeg har ingen forventninger,bare ett håp 🙂


Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Veronica Vollan Zandee
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Veronica Vollan Zandee er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×