Hund til Janne
2 500 kr
Refundert

Hund til Janne

Kjøp av hund og 1 års forsikring til Janne.

Heisann! 

Jeg har en venninde som heter Janne. Hun mistet mannen sin for få uker siden. Dette har selvfølgelig vært vanskelig for henne. Vi (flere av Janne`s venner) ønsker derfor å hjelpe henne litt. Hun er ufør å da er det desverre begrenset med midler. Når man ser prisene -selv på blandingshunder i disse dager så er det virkelig ikke enkelt :/

Et stort ønske fra Janne er en liten hund. En tur og kosekompis som er der for henne i hverdagen som overhode ikke har vært enkel etter at hun ble enke. Dette er første gangen hun nå blir alene. Janne er aktiv så den vil få masse mosjon, turer og kos. Hun har hatt hund før så er hundevandt. Jeg er utdannet instruktør og jobber aktivt med hundekurs så jeg vil også følge henne opp med all den hjelpen hun måtte ønske via kurs/privattimer - gratis selvsagt. I tillegg har jeg fått litt drahjelp av mine sponsorer til litt utstyr og hundemat.

Vi har undersøkt litt her og der og div omplasserings steder, men problemet er gjerne at det er store, eldre hunder. Janne ønsker seg en liten hund. Blanding går helt fint også. Planen nå er å se etter en hund av liten rase - som sagt - kan godt være blanding - og valp. Da får valpen den beste starten i livet sammen med Janne. 

1 august flytter hun inn i ny leilighet på hjemstedet. Her har hun barna,barnebarn og generelt familien og venner rundt seg - noe som betyr mye i denne vanskelige tiden. Det hadde vært så EKSTREMT koselig å kunne hjelpe henne med en hundevenn. Jeg vet selv hvor mye det betyr for meg å ha hund - og ikke minst hvor mye det har hjulpet meg. 

Etter å ha diskutert litt med en annen venninde - så satte vi i første omgang bare ikke opp en sum. Vi er glade for ALLE bidrag - store eller små. Håpet er å få en valp - og dekke 1 års forsikring i samme slengen. Når hun da i tillegg får utstyr/hundefòr herfra så er hun klar for hund. 

Vi hadde blitt ekstremt takknemlige for all hjelp til denne spleisen. Bare å ta kontakt med meg om det er noe som helst du lurer på i denne forbindelse.

Marianne Elise Methi heter jeg - og driver Team Bissevov Dogtraining på facebook. Send oss gjerne en PM om du har tips eller noe du kan bidra med.

Alle pengene som kommer inn går utelukkende til hund og forsikring. 

PS - på bilde ser dere mine søtnoser som gir meg SÅ mye glede og kos i hverdagen. Dette er gleden vi nå ønsker å gi til Janne <3 

www.bissevov.no for mer info om oss - evt send oss en mail om du har spm

post@bissevov.no


Opprettet av
VerifisertMarianne Elise Methi
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Marianne Elise Methi
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Marianne Elise Methi er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×