LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp Lars Monsen å få dyrlegehjelp

Hjelp Lars Monsen å få dyrlegehjelp

Alle pengene som samles inn går til å betale regningene til Lars. Bilder av betalte regninger blir lagt ut i spleisen.

Nå tror vi at Lars har blitt bra igjen, at han slipper operasjon :hearts:️ tusen takk for all hjelp, setter veldig stor pris på det:hearts:️

Oppdatering med faktiske regninger av det som har blitt gjort. Han er nå hjemsendt for dagen etter flere timer med intravenøs væske,vi skal se han an til ikveld/imorgen i håp om at han er ok og bare trenger å komme seg. 




Her ber jeg desperat, om at alle norges dyreelskere vil hjelpe meg å hjelpe min søte Lars på snart 5 måneder. Han har klart å fått i seg biter med plast fra en whiskas godtepose, som nå gjør at han konstant kaster opp. Har vært til dyrelegen, hvor de har tatt røngten. De klarer ikke å se noe, men ønsker gjerne å operere om han ikke slutter å kaste opp. Kostnadene hittil er 8236, og en operasjon som vil koste 17967 hvis det må skje i kveld eller i natt. Det er en stor sjangse å ta, å håpe på å nå ut til så mange å få inn så mye penger på en kveld, men om det er stort engasjemang så har jeg noe å vise til dyrlegen, slik at vi kanskje får utsatt betalingen men fortsatt få operasjonen. Målet i første omgang er 8236, og holder han uten å spy til i morgen så blir operasjonen mye billigere, kanskje han til og med klarer seg uten. Så jeg vil oppdatere underveis. Har tidligere hatt lykke med en spleis til en annen katt, så jeg håper dere vil støtte oss igjen :hearts:️ Lars er elsket av meg og ungene, og vår eldre katt. Hadde vært vondt å ende med å avlive en så ung og fin katt. Til spørsmål om forsikring så tenkte jeg ikke på å gjøre det før han blir 6 mnd, men vil med det samme anbefale alle om å gjøre det tidlig, nå som jeg har erfart noe helt nytt.



Hjelp Lars Monsen å få dyrlegehjelp

10 828 kroner innsamlet

76 givere
Avsluttet 06.11.2020
90% av 12 000 kr
Linn Elise R Lillevik sitt profilbilde
Verifisert
Linn Elise R Lillevik mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Linn Elise R Lillevik er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×