LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Grenseløsfestivalen trenger din hjelp.

Grenseløsfestivalen trenger din hjelp.

  

Grenseløsfestivalen fikk ett tøft år, festivalen ligger nå med slagside og vi trenger din hjelp for å satse videre.

2017 ble ett år hvor vi ikke traff det store publikummet med programmet. Noe fungerte veldig bra mens andre ting ikke trakk den mengden vi trenger for å drive en festival av vår størrelsesorden. Når det er sagt, så tror vi at de to tusen publikummerne som kom fikk en veldig flott opplevelse.

Men det kom altså tusen mennesker mindre i år sammenlignet med de to foregående år.

Det betyr at festivalen mangler én million kroner til å betale utgiftene for 2017. Styret er i gang med flere ulike tiltak for å kjøre økonomien i riktig spor. Første tiltak er en ny happening med Oktoberfest med Oslo Blåseorkester og festmat over hele seks timer på torget i Kirkenes.

  

Festivalen har vært i vekst alle de fem første årene. Slikt sett er det langt fra unormalt at man før eller siden skal møte motgang. Festivalen har vært drevet på dugnad i alle år. Arrangør Stian Labahå har så langt aldri tatt ut en eneste krone i lønn, og det på tross av at han legger ca. 1400 timer per år i planlegging og gjennomføring av festivalen (da har man ikke regnet inn timene som går til tenking og prating med alle involverte gjennom året). Grenseløsfestivalen innbyr nå til et spleiselag, som et engangstiltak. Derfor er det viktig at folk vet at pengene som kommer inn ikke skal gå til å lønne ledelse men til å betale ungdommer og de øvrige som har jobbet for å tjene inn penger, samt innleid arbeidskraft som er nødvendig for å gjennomføre konsertene. Og det ligger også noen regninger igjen fra bedriftene som har gitt oss varer og ytelser. Innsamlingen vil skje slik at alle kan følge med hvor mye vi får inn. Nettsiden hvor det hele foregår heter Spleis. Hit kan du vipse eller føre over penger, og det er opp til deg hvor mye du vil bidra med. Du kan velge om du vil være anonym eller om du vil at festivalen skal se hvor mye du gir.

Grenseløsfestivalen trenger din hjelp.

62 180 kroner innsamlet

199 givere
Avsluttet 09.11.2017
Stian Labahå sitt profilbilde
Verifisert
Stian Labahå mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Stian Labahå er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×