LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Til topps mot Alzheimer

Til topps mot Alzheimer

Til min mors minne og alle andre som er berørt av Alzheimer skal jeg gå fra Stad til Galdhøpiggen for å samle inn penger som er øremerket hjerneforskningen til nobelprisvinnere i medisin, May-Britt og Edvard Moser, ved Kavli-instituttet i Trondheim.

Innsamling Vipps/bankkonto per 23.8 kl 10:00: 539.600,-

Støtt jakten på en kur mot Alzheimer ved å bli med på en 700 kilometer lang tur i den norske fjellheimen. Du kan bidra enten her på Spleis, på Vippsnummer 692003 eller sette penger direkte inn på korto 3992 06 41303.

Alzheimer er en brutal sykdom og "alle" kjenner noen som er råket. Min mor, Jorunn Ingerd Sætre, døde i fjor, kun 72 år gammel. Hun kjempet for, og hjalp både familiemedlemmer og fremmende, som sleit med mental helse i store deler av sitt liv og var generøs og gavmild mot alle hun møtte. I hennes ånd vil jeg, som er hennes sønn Nils-Jarle, samle inn midler som er øremerket hjerneforskningen som nobelprisvinnerne i medisin, May-Britt og Edvard Moser, holder på med ved Kavli-instituttet i Trondheim. Vi trenger en kur. Vi trenger å hjelpe våre kjære. 

I den forbindelse skal jeg gå fra Stad til Galdhøpiggen, med start tidlig i juli, for å skape oppmerksomhet rundt Alzheimer og samle inne penger til forskningen. Jeg skal ikke gå raskeste veien, men gå via noe av det vakreste Sør-Norge har å by på. Turen blir på om lag 700 km og skal vare 4-5 uker. Målet om nå toppen er ikke det viktigste, men hver en krone vi klarer å bidra med for å finne en kur som gjør at man i fremtiden kan slippe å oppleve den smerten som Alzheimer skaper i årevis for så mange av oss. 

Turen kan følges med hyppie oppdateringer både på Facebook og Instagram på kontoene Til topps mot Alzheimer.

Til topps mot Alzheimer

324 350 kroner innsamlet

777 givere
Avsluttet 08.09.2021
32% av 1 000 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Lenke
Bilde
Plakat
QR-kode
E-post
Bygg inn
Nils Jarle Sætre er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×