LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Protese til Pi den trebente ❤️

Protese til Pi den trebente ❤️

Alle pengene som samles inn går til å produsere en protese til Pi

Den 26. september 2021 kom Pi til verden med hastekeisersnitt. Mammaen hennes fikk morkakeløsning midt på natten og det kunne gått veldig galt. Men takket være en matmor som reagerte lynrask og dyrehelsepersonell som stilte opp på kort varsel, kom en livskraftig og sterk valp til verden. Hun viste oss fra første stund at ingen hindring er for stor - hun skulle leve! 

Pi har en medfødt misdannelse av venstre framfot. En hund bærer ca 60 % av kroppsvekten sin på frambena, og 40 % på bakbena. Dermed bærer den ene framfoten hennes store deler av kroppsvekten noe som i framtiden vil gå ut over resten av kroppen i form av overbelastning og feilstilling. 

Cassandra tok tidlig kontakt med Bionic Pets i USA som produserer skreddersydde kjæledyrproteser. De har vært veldig positive og mener Pi vil være en god kandidat for en protese, men de har vært nødt til å vente da hun må være fullvokst før prosessen med å lage protesen settes i gang. Nå er hun snart 8 måneder og de kan begynne denne spennende reisen - men de trenger litt hjelp økonomisk! Med en liten slant fra oss alle så kommer de et stykke på vei. En protese vil koste $ 975, ca 10 000 norske kroner. 

Pi springer rundt på sine tre ben og vet ikke hvordan livet ville vært med alle fire bena, hun gjør akkurat det samme som en hund på fire ben bare på sin helt spesielle måte! Hun hopper, springer, leker, er rampete, tilbringer mye tid utendørs og digger mest av alt barna i familien! Vi ønsker alle å gi henne det beste livet hun kan få så langt det er mulig ❤️ Protesen vil være tell stor hjelp!  

For et innblikk i Pi sitt liv kan dere besøke hennes egen instagramkonto : pi.the.tripaw hvor også prosessen med protesen vil bli delt.

Protese til Pi den trebente ❤️

13 600 kroner innsamlet

56 givere
Avsluttet 12.06.2022
136% av 10 000 kr
Verifisert
Cassandra Anspach mottar pengene
Nan Karin M Anspach sitt profilbilde
Verifisert
Nan Karin M Anspach
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Nan Karin M Anspach er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×