LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt Plastrydderne i kjøp av El Lastesykkel

Støtt Plastrydderne i kjøp av El Lastesykkel

Alle pengene som samles inn går til kjøp av en ny El Lastesykkel.

Vi ønsker å kjøpe en El Lastesykkel til foreningen som skal brukes til transport av redskaper og diverse utstyr på våre strandryddeaksjoner til og fra båten. Sykkelen vi drømmer om heter «CUBE Cargo Sport Dual Hybrid med Bosch CX 85Nm 1000wh Batteri».

Link til Videoer av arbeidet vårt:  

Vi har fått tilbud om en utstillingsmodell til 38 000 kr så da mangler vi bare 5000 kroner, da vi allerede har fått 25 000 kroner av Klima- og omstillingsfondet hos Kommunen.

Det vil være praktisk med sykkel og den vil gi oss muligheten til å komme til kystområder når båten f.eks er på reparasjon eller været ikke tillater sjøveien. Sykkel får vi bruk for året rundt og gjør oss mobile i forhold til innkjøp å frakt av utstyr og er et mer miljøvennlig alternativ enn bil.

Link til sykkelen

«Vi er en forening som driver med strandrydding av maritim plast langs kysten i Kristiansand. Tiltaket har fokus på samfunndugnad, fellesskap og folkehelse gjennom å være i aktivitet. Hvert år settes en fast gruppe sammen bestående av 5-7 frivillige deltagere som får en motivasjons tur på slutten av sesongen. Motivasjons turene består av fjellvandring i Norske naturperler med overnatting i telt og hytte. Alle er velkommen til å hjelpe oss i kampen mot maritim plast»

Vi har ryddet nesten hele strandlinjen i Topdalsfjorden øst og vest i Kristiansand fra Hamresanden til Korsvik og fra Paradisbukten til Bertisbukten, og fra Kristiansand  til Møvig ved Flekkerøytunnellen inkludert Sjursøya og et område ute på Randøya i løp av 2019/2020 og 2021. Distansen er på 69 km strandlinje hvor det til sammen er blitt samlet over 120 sekker avfall, inkludert bildekk som totalt utgjør 4 tonn maritim plast. Nå i år skal vi rydde Korsvik Øst og Tømmerstø området samt flere øyer og har allerede samlet inn et halvt tonn i 2022. Vi har vært en gruppe med 5-6 faste deltagere og 120 besøkende frivillige i alderen 3 - 60 år som har bidratt på strandryddeaksjoner, samt miljø organisasjoner, Stiftelser, Renovasjonsselskap og Kommunen. 

Støtt Plastrydderne i kjøp av El Lastesykkel

9 334 kroner innsamlet

29 givere
Avsluttet 13.01.2023
71% av 13 000 kr
MARIN RECOVERY mottar pengene
Marin Recovery sitt profilbilde
Marin Recovery
Verifisert
Rudi Werner Freier står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Rudi Werner Freier er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×