LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Gi meg Håp til livet

Gi meg Håp til livet

Alle pengene vil bli brukt til behandling av Kreftsykdomen

Mitt navn er Roy Kenneth Gjersvik og er 36 år, er gift og venter vårt første barn.

Jeg er blitt diagnosert med tykktarmskreft med spredning til lymfe og lever. Har fått behandlinger i Norge men dem sier det kjøper meg bare tid. Jeg har prøvd behandling i Tyskland der det ene var å ta vekk hoved  svulsten fra tarm (som det ikke ville fjerne i Norge) den er fortsatt  borte. Så fikk jeg direkte cellegift i lever som fungerte veldig bra og slo ut kreften etter få behandlinger.

Etter det prøvde vi  en mer eksperimental behandling for å ta knekken på det i lymfene, jeg har snakket med folk det har hjulpet på, men dessverre hjalp det ikke  meg. Legen ville prøve en annen type cellegift på meg men da hadde jeg  allerede brukt alle pengene jeg hadde disponibel fra sparepenger, familie, venner og der en del av summen var spleis.

Vi  var utrolig heldig og takknemlig som fikk mye hjelp. Men nå er vi her  igjen, og alle mulighetene i Norge er snart brukt opp.

Jeg er på andre linje behandling og er veldig usikker på hvor lenge denne behandlingen vil vare. Første linje varte ca. 1år.

Vi har funnet noen muligheter som car-t cell terapi i Sverige, tilbud om  utprøvende vaksine i Tyskland og immunterapi som det er skrevet om i  dagbladet(jemperli-dostarlimab). Jeg har også prøvd å komme med i tester som er i Norge men dem har strenge forsknings krav som at pasienten må ikke ha motta cellegift for å kunne bli med på prøven. Jeg ble fortalt at jeg kunne betale privat onkolog bedrifter til å gjøre samme bare at dem ikke var tvunget av samme krav som testen var underlagt.

Vi har også fått noen forslag som Dendritic cell therapy. Så det er en del muligheter der ute.

Men alle disse immunterapi mulighetene er veldig dyre, og at vi dessverre ikke har råd til dem.

Vi er evigtakknemlig for alt vi får i spleis.

Det er langt fra ønskelig å tigge og trygle sånt som dette på det offentligforum og det tunger mitt hjerte veldig å måtte gjøre det. Men i min situasjon så ser jeg ingen annen utvei. Med det ønske om å fortsette å kjempe så lenge jeg kan og ikke legge meg ned å gi opp. Med det ønske om å prøve å få livet tilbake eller i såfall få lengre liv. Kanskje jeg skulle være så heldig å få den muligheten til å leve lenge nok til eventuell en bedre behandling skulle dukke opp, derfor ber så jeg inderlig om hjelp. Hjelp til å fortsatt ha håp.

Jeg og min kone er uendelig takknemlig for alle som kan bidra, fra lite eller stort alt hjelper.

Vi sitter veldig stor pris på alle som deler på Facebook eller Instagram.

Alle oppdateringer om hvordan det går med meg skjer i min Instagram konto  fight_ingwithcancer eller bare søke mitt navn Roy kenneth Gjersvik.

Tusen takk.

Gi meg Håp til livet

51 550 kroner innsamlet

154 givere
Avsluttet 03.04.2023
5% av 1 000 000 kr
Verifisert
Roy Kenneth Gjersvik mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Roy Kenneth Gjersvik er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×