CHRIS MIDTUN IMPORT AS OG KURS
Fra en ung løper til en erfaren sommelier: Min historie om å finne min plass i vinbransjen.
Fasinasjonen for mat og drikke kom fra å arbeide i restaurantbransjen fra ung alder. Muligheten til å smake fantastiske kombinasjoner og ønske av formidle bedre opplevelser til gjestene startet en søken etter forståelse og perfeksjon som ga meg en mening.
Jeg har jobbet meg opp fra løperen til restaurantsjef, og deltatt i Norgesmesterskapet som vinkelner.
Nysgjerrigheten i faget har utforsket flere arenaer som lærer hos Kulinarisk Akademi i sommelier og WSET utdannelse og arbeidet som vinimportør.
Utfordringer
Jeg har vært heldig å møte mange flotte mennesker i bransjen, men jeg har også opplevd dårlige holdninger, utnyttelse og mye overtid. Dette har skapt utfordringer for meg som har kompleks PTSD som følge av en voldelig barndom.
Jeg har derav bestemt meg for å starte min egen vinimport og kursvirksomhet. Dette vil gi meg mer fleksibilitet og kontroll over arbeidslivet mitt. Jeg vil også kunne bruke min kunnskap og erfaring til å skape et mer bærekraftig og rettferdig arbeidsmiljø.
Jeg trenger din hjelp til å realisere drømmen min. Din donasjon vil bidra til å dekke startkostnadene for bedriften min.
Takk:
