LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Vil du hjelpe meg og bli frisk? (del 2)

Vil du hjelpe meg og bli frisk? (del 2)

Hei!

Dere som har fulgt med tidligere vet at dette er min andre spleis. Sparer som en gal for å kunne fortsette behandlingen jeg startet på, så velger derfor å opprette en ny spleis da jeg ser det ikke strekker til, og at jeg ikke har sjangs til å klare dette alene. Jeg har allerede betalt 60 000 kr for behandling hittil, men ser at sluttsummen mest sannsynelig kommer til å ende opp på 200 000kr. Legen her tror jeg kan bil frisk i løpet av et år.

Det er ikke lett å spare opp penger til denne behandlingen, da jeg er for syk til å jobbe. For meg er dette en livsviktig medisinsk behandling. Om jeg ikke behandles nå, har jeg en framtid i vente hvor jeg mest sannsylig kommer til å sitte lam i en rullestol, for resten av mitt liv. 

Jeg er nå i Polen og får behandling (antibiotika intavenøst) mot borreliose. Før hele denne karusellen begynte å snurre trodde jeg nesten ikke på det. Kan jeg virkelig bli frisk etter 9 år? Er det mulig å hente tilbake livet sitt her i Polen? Jeg var redd for å tro på dette, og redd for å ha håp, for så å få slått det ut av hendene igjen. 

Men jeg kjenner allerede bedring. Jeg er så glad at jeg har lyst til å hyle! Håper indelig jeg får fullført denne behandlingen, men får at dette skal skje trenger jeg hjelp. Så igjen ber jeg ydmykt om hjelp fra dere. 

Jeg ble syk da jeg var 14 år (jeg er nå 22), og ble diagnostisert med ME. Etter å ha sendt blodprøver til Tyskland, fikk jeg i februar påvist Lyme Borreliose. Dette kan behandles, men ikke i Norge. Har man først vært så uheldig å blitt bitt av flått med denne bakterien, må man ta saken i egne hender. Så her sitter jeg. Alene i en leilighet i Polen, og ber og ber om at dette skal gå bra. 


Jeg lider daglig av kronisk migrene, smerter i kroppen, utmattelse og søvnløshet, for å nevne noe. Til tider har jeg vært sengeliggende, og så svak i kroppen at jeg har blitt bært til toalettet og tilbake i sengen. Jeg har hatt episoden jeg ikke har vært i stand til å snakke, eller huske hvor jeg bor. Jeg føler jeg lever et uverdig liv uten hjelp fra norsk helsevesen. 

Jeg er så takknemlig og glad for alle som har hjulpet meg hittil. Jeg kan ikke tro at så mange har vært så snille mot meg. Jeg kan ikke tro at jeg nå får behandling som kan ta vekk alt det vonde.

Alt jeg drømmer om er å leve et normalt liv. Jeg ønsker ikke lengre å kaste bort livet mitt i sengen. Det kiler i kroppen da jeg tenker på alle drømmer jeg sitter med, som jeg foreløptig ikke får oppfylt. Jeg gleder meg stort til å studere sykepleien og bli jordmor. Jeg gleder meg til å ha overskuddet til å reise. Jeg gleder meg til å bli meg selv igjen. Til å få en smertefri hverdag som "alle andre". 

Mange klemmer fra ei som indelig ønsker seg livet tilbake. 

Her kan du lese mer om du ønsker:

Jeg behandles ved denne klinikken:
http://www.lyme-med.eu/

Her kan du lese mer om Lyme Borreliose:
http://www.lyme.no/

Her kan du følge med på behandlingen min, og hva pengene som doneres går til:

http://m.simones.blogg.no/

 

Vil du hjelpe meg og bli frisk? (del 2)

16 850 kroner innsamlet

67 givere
Avsluttet 23.05.2018
Simone Ness sitt profilbilde
Verifisert
Simone Ness mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Simone Ness er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×