Etablering av Dansbandradioen
5 000 kr
14 givere
Avsluttet
5 000 kr14 % av 35 000 kr

Etablering av Dansbandradioen

Re-etablering og lisenser til ett års drift av Dansbandradioen.

 

Ting har utviklet seg og interessen for en Norsk Danseband og Country kanal, hvor Norske og Nordiske artister kan få fremmet sitt arbeid er definitivt tilstede i disse digitale tider med alle tjenester som tar mer over platesalg og radiostasjoner enn noen gang. Det finnes allerede to svenske rene Danseband kanaler som døgnet rundt sender kun danseband, country og slager musikk. men der er det lite Norske artister å finne.

Formålet med Dansbandradioen

Målet med å etablere radioen er å kunne klare å etablere drift og investere i videreutvikling av tilbudet med følgende formål:

  • Tono/Gramo utgifter i ett år
  • Videreutvikling av Mobil/Pad-App'er 
  • Intervjuer og oppfølging av flere Norske og Nordiske Danseband.
  • Øke besøks mulighetene til danse-kurs og arrangementer rundt om i landet.
  • Lage en løsning mot Smart-Høyttalere.
  • Spille minst 50% Norske artister, 30 % Svenske, 10 Finske og 10% Danske.
  • Bli en aktør som tar vare på Norsk Danseband bransje og dansekultur.
  • Rettlede dagens ungdom, mot musikken og dansekulturen.

Dansbandradioen som mål å være en reklamefri kanal for ordinære reklameinnslag, men samtidig tilby arrangører av dansearrangementer og kurser og reklamere for sine arrangement.. Dette for å tilby mest mulig intressant og relatert informasjon samt tilby betalings tjenester som gir inntektene. Det er løpende utgifter for å holde stasjonen operativ og endel utgifter til reising som er blitt gjort for å møte band og artister, noe vi har selv finansiert frem til idag. 

Grunnleggeren av Dansbandradioen, ble i desember 2018 arbeidsledig, noe som satte oss kraftig tilbake økonomisk og håpet er kunne få radioen tilbake til det vi var med over 25.000 unike lyttere i måneden, noe som er en på lik linje med Norske lokalradioer har på sine FM-Sendinger.

Vi håper at givergleden kan bidra til økte muligheter for dette i fremtiden, noe som kan bidra til å holde Dansbandradioen gående med gode lyttertall og videreutvikle interessen rundt gamle og moderne danseband. 

Se nettsiden:

www.dansbandradioen.no

Opprettet av
Thor Arne HvidstenVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Thor Arne HvidstenKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Thor Arne Hvidsten er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×