#anjasjulehjelp
11 480 kr
88 givere
Avsluttet
11 480 kr114 % av 10 000 kr

#anjasjulehjelp

#anjasjulehjelp går til sykehusklovnene!!

Fra starten av var denne innsamlingen til barn (familier med veldig vanskelig øk), der pengene skulle gå til julegaver til de små. For noen uker siden la jeg ut en Finn.no annonse slik jeg alltid har gjort de to siste årene om julehjelp, der familer kunne søke om hjelp. Finn.no valgte å fjerne annonsen fordi det tydligvis var en regel om at man ikke kunne ha en slik annonse ute før julen nærmet seg. Jeg prøvde å be om en dialog/begrunnelse men annonsen ble fjernet.

Grunnen til at jeg ønsket å starte tidlig med innsamlig og planlegging er fordi jeg har et risiko svangerskap og har ikke muligheten til å løpe rundt i desember å kjøpe inn alt, gå igjennom søknader etc.

For snart to uker i siden ble jeg lagt inn på sykehuset pga svangerskapet, og jeg er nå sengeliggende til jeg jeg er ferdig med svangerskapet. Med en forhistorie der jeg og min datter har vært mye boende på sykehus de siste fire årene har jeg valgt å snu denne innsamlingen til Sykehusklovnene! 

Min datter fikk oppleve den fine varmen og gleden fra Sykehusklovnene når hun var innlagt for 1 år siden, og jeg vet at det er mange barn som ligger rundt om på sykehusene nå mot jul, og i julen <3

Sykehusklovnene trenger mer støtte, og barna fortjener den gleden de gir under en sårbar og tøff periode!

Opprettet av
VerifisertAnja Hermanrud Johansen
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 992 209 054

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Anja Hermanrud Johansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×