#Victoriasjulehjelp
3 200 kr
25 givere
Avsluttet
3 200 kr64 % av 5 000 kr

#Victoriasjulehjelp

Alle penger som samles inn går til å hjelpe familier med dårlig råd, og bidrar til at de får en litt lysere førjulstid.

Hei!

I år som i fjor, og året før der igjen, ønsker jeg å gi julehjelp til familier som kanskje ikke har det så greit økonomisk. 

Tidligere år har dette vært i form av adventskalendere, matesker og noen små gaver til foreldrene også. Tilsammen har det blitt kalendere til 14 barn og julemat til 8 familier både i Tromsø og på små plasser ellers i Troms. 

Nå har min familie og jeg flyttet til Narvik, og som alle andre plasser bor det familier med dårlig råd her også, og jeg ønsker derfor å viderebringe den lille tradisjonen min.

Siden vi ikke er rike på penger selv, så må jeg be om hjelp, slik at jeg kan hjelpe flest mulig familier å få en litt lysere førjulstid. Tidligere har jeg vært heldig og fått sponset både mat og andre småting, og håper på det samme i år - men jeg må ta utgangspunkt i at det ikke blir like mye spons som før, og lager derfor denne spleisen i håp om at noen ønsker og bidra 😊

Kan også nevne her at om noen kjenner noen som kunne tenkt seg å bidra med kalendergaver eller mat/husholdningsartikler til matkassene så settes det utrolig stor pris på!

Jeg pleier som regel å legge ut en annonse i midten/slutten av oktober hvor jeg ber de som trenger hjelp om å kontakte meg.

Dette er et anonymt opplegg med full konfidensialitet, så ingen av familiene blir offentliggjort på noen som helst måte. Alt er mellom meg og den som kontakter meg.

Jeg ble både i 2016 og i 2017 kontaktet av lokalavisene i forbindelse med prosjektet mitt, så under her legger jeg link til begge avisartiklene for å vise at dette er reelt, grunnet mye svindel rundt omkring for tiden.

Det kan hende at jeg har glemt noe, og om det skulle være noen spørsmål rundt dette så er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan 😊

2016:

https://www.nordlys.no/barnehage/tromso/advent/godhjertede-victoria-21-ville-gjore-noe-helt-spesielt-for-a-hjelpe/s/5-34-507787

2017:

https://www.itromso.no/nyheter/2017/12/22/–-Helt-utrolig-hva-et-menneske-kan-ordne-til-en-hel-familie-15803271.ece

Opprettet av
Victoria Helèn NyborgVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Victoria Helèn NyborgKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Victoria Helèn Nyborg er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×