Jul for alle barn, sammen gjør vi en liten forskjell
200 kr
1 giver
Avsluttet
200 kr0 % av 100 000 kr

Jul for alle barn, sammen gjør vi en liten forskjell

Jul for barn i Norge som ikke har mulighet til og få det lille ekstra en høytid som julen er, og med alt det forventes av en høytid som julen. Hjelpe de med gaver, penger, mat og masse kos som alle barn fortjener

Om 3 mnd, er det jul, idag er det 29.9, hvert år gruer mange tusen barn seg til jul av diverse årsaker.  La oss sammen gjøre en liten forskjell, la oss sammen dele dette budskapet, samle inn penger, gaver,mat, klær  og glede mange barn når julen nærmer seg. Alt fra 1 kr hjelper oss. 

Del denne spleis. Send en privat melding har du noe du ønsker å gi bort. Vi kommer og henter pakker,leker og klær. Skriv da på str er det innpakkede klær. Vi kommer i kontakt med disse barn/ familiene gjennom organisasjoner ,frivillige som jobber med dette. 

La oss sammen gjøre denne forskjellen, la oss glede andre. La oss glede oss selv med å bidra. La oss bevise at vi sammen kan gjøre dette. Det vil bli oppdateringer vedrørende leveranser til barn, hva de får, og hva som skjer med innsamlede midler. 

Kom igjen. Del del del gi gi gi 😊😀

Opprettet av
Øivind RogneVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Øivind RogneKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Øivind Rogne er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×