Hjelp oss å hjelpe familer som sliter økonomisk i jula. Pengene går til innkjøp av god mat og drikke
250 kr
2 givere
Avsluttet
250 kr5 % av 5 000 kr

Hjelp oss å hjelpe familer som sliter økonomisk i jula. Pengene går til innkjøp av god mat og drikke

Vi arbeider i hovedsak med å hjelpe barnefamilier, som har havnet i en økonomisk vanskelig livssituasjon. Vi ønsker å glede familer i juletiden med mat, gaver og opplevelser. Utleveringen er 7-9 Des. Hjelp oss å hjelpe så flere kan glede seg til jul <3


Pass It On - Harstad ble startet i 2013 som en frivillig gruppe. I oktober 2014 ble Pass it on - Harstad registrert som en frivillig organisasjon og har fått organisasjonsnummer 914332168.

Vi arbeider i hovedsak med å hjelpe barnefamilier, men også andre, som har havnet i en økonomisk vanskelig livssituasjon. Vi ønsker å glede noen som kanskje ikke gleder seg til jul. Alle kan slite med økonomien på ett tidspunkt i livet, vi vil bare hjelpe litt til når kanskje presset er på det verste. I julen skal gaver og mye mat handles og lages, noe som kan bli en bekymring for mange. Vi har holdt på med dette prosjektet siden 2013 og vi har nå frivillige som tidligere har vært mottakere av hjelpen vår. Det synes vi er flott, at personer som har trengt vår hjelp, nå er økonomisk stabil og vil hjelpe andre som har havnet i samme situasjon. Helt siden start har vi hjulpet de vi kan i Harstad og omegn, og i gjennomsnitt har vi hatt rundt 40 familier vært år som trenger vår hjelp. I fjor var det 50 mennesker som fikk vår hjelp.

Siden vi er en frivillig organisasjon er vi avhengig av donasjoner fra frivillige, enten fra stiftelser, bedrifter eller privatpersoner. Vi tar imot donasjoner i form av mat, gavekort, husholdingsprodukter og penger. Familiene mottar fra oss mat, drikke, julegaver og gavekort på restauranter eller opplevelser.

Vi håper dere tar oss i vurdering, å har mulighet til å sponse noe til oss.

Hjelp oss å hjelpe så flere kan glede seg til jul<3

Opprettet av
Renate E. AndresenIkke verifisert
Ikke identifisert med BankID enda
Pengene utbetales til

Orgnr. 914 332 168

Del innsamlingen
Renate E. Andresen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×