LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Strøm

Strøm

All støtte går til strøm prosjektet på Knatterud. Får vi strøm på anlegget vårt vil det åpne seg mange nye muligheter og et utvidet tilbud for barn, ungdom og deres familier som har stor glede av sporten sin hos Enebakk motorsport klubb (EMSK)

Jeg vet at flere i klubben har jobbet hardt og lenge med å få strøm til anlegget på Knatterud. Nå ønsker jeg å samle inn penger slik at dette kan komme på plass. Og håper jo å vinne Klubben i mitt hjerte sin pengepremie. Da må vi klare minst 2000kr på denne innsamlingen. For de som ikke kjenner til prosjektet er det slik at klubben må ta kostnaden ved å legge opp egen linje og trafo. Løsningen ligger der, det er mulig å få strøm. Men, det betyr at klubben må gå den lengste veien og det er desverre den dyreste. Dette koster mye for en liten klubb. Klubben har innhentet anbud på installasjon av fast strøm, og det vil koste rundt 585000-,NOK for et komplett anlegg.

Klubben vokser stadig og vi ser at det kommer flere barn og ungdom til klubben vår nå som vi har åpnet bane 2. Den siste delen av bane 2 skal stå ferdig ila 2019. Får vi fast strøm vil klubben kunne tilby en bedre og sikrere drift sammenlignet med dagens standard, hvor vi kan tilby spesielt barn og unge et bredere tilbud også for HC, siden banen per i dag er godkjent for ATV. Derfor hadde det vært urolig bra å få på plass strøm til anlegget vårt nå. Slik at tilbudet til barn, ungdom og deres familier kan utvides og bli enda bedre. Slik det er i dag må banen stenges når det blir for mørkt til å kjøre. Vi kan ikke oppbevare noe særlig i klubbhuset og alt av fersk varer må handles inn for hver uke. Ved å få strøm kan vi også utvide tilbudet i kiosken. Vi kan holde banen åpen lengre utover høsten. Vi kan ha utbygging av garderobe, oppbevaring av salgsvarer, klær og utstyr. Verksted for reperasjon av utlånssykler til barn og unge, som ikke har eget utstyr og eller sykkel. Men som ønsker å prøve.

Etablering av ny transformator, strekke strømkabel ca 1,5 km. Dette arbeidet utføres av nettselskap. Kobling av sikringsskap utføres av Strømsborg Elektro AS. Da det er strenge regler knyttet til dette arbeidet er det begrensede muligheter for egen dugnadsinnsats på dette området. Klubben har hatt befaring, tilbud er mottatt og behandlet på EMSK sitt årsmøte og er enstemmig vedtatt. Når nødvendige økonomiske midler er sikret vil arbeidene bli bestilt. Nettselskap trenger en måned fra bestilling av oppdraget til arbeidene kan starte opp. Dette er ellers en aktiv klubb, med et stort hjerte og stor egen innsats fra medlemmene. Men, her trenger vi ditt bidrag. Vi er så nære, men det koster med lamper også... Så alle monner drar. Tusen takk for ditt bidrag.

 Drømmen er å få strøm, vann og avløp! 

 Drømmen er å få strøm, vann og avløp! 

Strøm

131 300 kroner innsamlet

69 givere
Avsluttet 15.11.2018
Linda Fjellstad sitt profilbilde
Verifisert
Linda Fjellstad
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Linda Fjellstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×