Julegaver som bidrag til prosjektet "Gi en jul"
1 600 kr
5 givere
Avsluttet
1 600 kr53 % av 3 000 kr

Julegaver som bidrag til prosjektet "Gi en jul"

Jul er en vanskelig tid for mange, og alle har ikke samme muligheter til å få en fin feiring. Jeg har "alt" jeg trenger, og til jul i år ønsker jeg meg derfor bidrag i form av penger slik at jeg kan støtte prosjektet "Gi en jul" (http://gienjul.no).

  

Det nærmer seg jul, og i den anledning har jeg fått flere spørsmål om hva jeg ønsker meg til jul i år. Jeg måtte tenke lenge, og kom tilslutt fram til 5 ting jeg syns hadde vært fint å hatt, men det er ikke ting som er nødvendige for meg. 

Jul er en vanskelig tid for mange, og alle har ikke samme muligheter til å få en fin feiring. Derfor har jeg bestemt meg for at noe av det jeg ønsker meg til jul i år er penger slik at jeg kan bidra til at noen andre også får en fin jul. Måten jeg ønsker å bidra på er gjennom "Gi en jul», som er et prosjekt i Stavanger som går ut på å gi en jul til noen som trenger det. Innsamlingen vil funger slik at jeg samler inn penger og deretter kjøper jeg inn det som trengs for at en familie eller flere skal få en fin julefeiring. Familien min har deltatt på dette prosjektet tidligere, men i år tenkte jeg at siden jeg ikke har behov for så mye, kunne jeg ønske meg penger til å gi til noen som trenger det mer enn meg. Jeg håper dere ønsker å støtte meg med bidrag slik at noen som trenger det også får en fin jul. Hvor mye vi klarer å samle inn avgjør hvor stor familie eller hvor mange jeg kan gi en jul til. 

Alle bidrag hjelper. Tusen takk på forhånd! 

Jeg ønsker dere alle en god førjulstid. Husk å ikke stresse for mye med alle forberedelsene! 

Med vennlig hilsen Regine Bogen.

Opprettet av
Regine Johnsen BogenVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Regine Johnsen BogenKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Regine Johnsen Bogen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×