Fosslia skole 5B
250 kr
3 givere
Avsluttet

Fosslia skole 5B

Barna som vokser opp i de fattige risikoområdene har det vanskelig. Det er utrygt og barna opplever vold, kriminalitet og situasjoner som er farlig for dem. Kolibri Brasil gir barna langsiktig oppfølging, omsorg og opplæring. Til det trenger vi din hjelp.


Kunstneriske aktiviteter slik som malerverkstedet, viser seg å være svært viktig og effektivt hjelp til barna. Oljemaling på papir og lerret åpner et univers av skaperglede. Kunstopplæring utløser energi og skaperkraft hos barna. De får tilbake troen på seg selv. Livet får en ny dimensjon som tar dem ut av fattigdommens apati og mismot. De opplever en egenverdi. Vi ser fargene i øynene på dem. Vi ser håp. Bare det faktum at Kolibri er tilstede i disse områdene, gjør at områdene blir tryggere.

All støtte som kommer inn som omvendt kalendergave, går til malerverkstedet på KolibriRedet i São Paulo, Brasil. I fjor ble verkstedet stengt på grunn av pengemangel. Derfor kan du bidra til å gi barna i favelaen tilbake malerverkstedet sitt. Det blir årets julegave.

Opprettet av

Orgnr. 977 155 371

Pengene utbetales til KOLIBRI - CHILDREN AT RISK FOUNDATIONKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Sigve Fjeldtvedt er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×