LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Jule og Nyttårs feiring for InnerChild Foundation

Jule og Nyttårs feiring for InnerChild Foundation

I fjor så samlet vi sammen 3000 kr fra familie og venner her i Norge, og vi fikk brukt pengene til både jule feiring og en nyttårs fest for barna i InnerChild Foundation Uganda. I år ønsker vi å gøre det samme, siden i fjor var en stor suksess!

Hei Familie, Venner og Bekjente!

I år så har vi lyst til å samle inn penger til den årlige Jule og Nyttårs feiringen til InnerChild Foundation, der pengene vil gå til julemat, gaver, husholdningartikler og nyttårs fest på slutten av året. I fjor så samlet vi sammen 3000 kr fra familie, venner og bekjente her i Norge, og vi fikk brukt pengene til både jule feiring og en nyttårs fest for barna i InnerChild Foundation Uganda. I år ønsker vi å gøre det samme, siden i fjor var en stor suksess!

InnerChild Foundation er en Orginisasjon som ble startet av min Forlovedes familie, det var 3 fettere som hadde samme drøm om å kunne hjelpe barn i nød.

Det hele startet med at den ene fetteren som heter Isaac var i Kirken en Søndag og så ett barn helt alene, han gikk til barnet å spurte hvor forledrene hans var, det lille barnet sa han ikke hadde Mamma og Pappa. Issac gikk til Pastoren å spurte han om han viste noe ang dette barnet som ikke hadde foreldre, Pastoren fortalte at det kom stadig forledreløse barn til kirken å ba. Da fikk Isaac en ide som han fortalte til de andre 2 fetterene hans som er Tom og Simon. Ideen var å ta vare på Foreldreløse barn, gi dem ett sted å bo, gi dem mat, en seng å sove i. De dro tilbake kirken for å prate med Pastoren og fortalte han om hva de ønsket å gjøre og kom til enighet med pastoren at hvis pastoren så fler barn uten foreldre så skulle han sifra til dem.

Så startet de InnerChild Foundation! 

Nå så har vi 10 barn som vi hjelper med tak over hode, mat, vann, klær, leker, skole og den kjærligheten dem fortjener. men vi ønsker selvførgelig å ta inn fler barn, men har ikke mulighet til det akkurat nå, da vi trenger ett større sted å ha barna. Vi holder på å bygge ett hus 4 timer unna hovedstadet Kampala, det går sakte fremover da vi ikke har nok penger til å bygge alt på en gang, men drømmen er der og huset kommer nok opp en vakker dag. Planen er å få opp huset og ha en gård, der barna kan få lære om gårdsbruk og ta vare på dyr, tjene penger av å høste frukt og grønsaker, få opp en skole, få ansatte, frivillige, ja drømmen er stor.

Barna fortjener det aller beste!! og de fortjener en ordentlig Jul og en nyttårs feiring på slutten av året!

Vi spør ikke om så mye, du gir det du har muligheten til å gi, du gir hva lommeboka har muligheten til å gi, enten om det er 5 kr 10, 20, 50, 100 kr vi er takknemlige for alt!

Dere kommer til å få se bilder og videor av det vi kjøper og fra festen som takk for hjelpen, for det er utrolig viktig å gi noe tilbake!

Takk for at DU bryr deg! Vi setter pris på deg !

Julehilsen Fra InnerChild Foundation

Jule og Nyttårs feiring for InnerChild Foundation

1 152 kroner innsamlet

9 givere
Avsluttet 20.12.2018
38% av 3 000 kr
Linda Rui sitt profilbilde
Verifisert
Linda Rui mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Linda Rui er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×