LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Ønskeliste til min 40-års dag: Gave til Sykehusklovnene

Ønskeliste til min 40-års dag: Gave til Sykehusklovnene

En gave til Sykehusklovnene gjør at enda flere barn som må tilbringe tid på sykehus får et lite lyspunkt i en ellers så trasig situasjon.

Nå som jeg straks er i ferd med å fylle 40, så er jeg bedt om å lage en ønskeliste. Å lage ønskeliste har blitt vanskeligere og vanskeligere, og nå nærmest umulig. Jeg liker for all del fremdeles spenningen i å pakke opp gaver (hvem gjør ikke det?), men jeg må innrømme at lista er lagt høyt gjennom årenes løp - hvis formålet er å dekke både gledens lyster og behov. Det jeg derimot ikke har gjort før, og som jeg vet vil glede meg like mye som andre, er å skrive donasjon til veldedighet på ønskelisten. 

Det er mange veldedige organisasjoner å velge mellom, men jeg har valgt Sykehusklovnene. Dette er fordi jeg gjennom mine egne friske barn har blitt kjent med andre som ikke har vært like heldige i livets lotteri. Ufrivillige sykehusopphold er ikke spesielt hyggelig uansett, men en klovn på besøk kan få frem et smil hos et barn hvor hverdagen ellers ikke består i mye annet å smile av. Hver dag ser jeg smil hos mine egne barn, og jeg vet at det er den beste gaven jeg kan få. Bare tanken på at et bidrag til Sykehusklovnene gir flere barn (og ikke minst de som kanskje trenger det mest) noe å både smile og le av gjør meg glad. Så hvis du vil være garantert å gjøre meg glad på min 40-års dag, så dropper du sokker med byttelapp til fordel for et lite bidrag her! 

PS! Spleis'n avsluttes en uke etter bursdagen min, og da går alt uavkortet automatisk til Sykehusklovnene. Jeg ser aldri noe til disse pengene, men barna vil se klovnene. :-)

Ønskeliste til min 40-års dag: Gave til Sykehusklovnene

4 000 kroner innsamlet

10 givere
Avsluttet 09.12.2018
200% av 2 000 kr
Sykehusklovnene sitt profilbilde
Sykehusklovnene mottar pengene
Jan-Roger Rugset sitt profilbilde
Ikke-verifisert
Jan-Roger Rugset
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Jan-Roger Rugset er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×