Julespleis for Martodden Barnehage
1 575 kr
17 givere
Avsluttet

Julespleis for Martodden Barnehage

Vi i Eiendomsmegler1 avd. Hamar Vest ønsker å samle inn penger til de lokale barnehagene slik at de kan bruke pengene slik de selv måtte ønske. Denne spleisen er for Martodden Barnehagen som ønsker å gi bidraget videre til Barnas Stasjon Hamar.

 

Vi i Eiendomsmegler1 avd. Hamar Vest ønsker å skape førjulsglede og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi har derfor invitert de lokale barnehagene til en helt uformell pepperkakehuskonkurranse. Pepperkakehusene vil stå utstilt i våre lokaler slik at alle kan komme å se de fine husene som barna har lagd. 

Vårt ønske er å kunne samle inn penger til de respektive barnehagene slik at de kan bruke pengene slik de selv måtte ønske. Det kan for eksempel være leker til avdelingene, aktiviteter som barnehagen har lyst å utføre eller de kan gi bidraget videre om de ønsker det. 

Martodden Barnehage har uttrykt et ønske om å gi bidraget videre til Barnas Stasjon Hamar. Barnas Stasjon drives av Blå Kors og er et tiltak for familier i sårbare livssituasjoner. De tilbyr et trygt møtested for barnefamilier, samt gravide der barnets fysiske og psykiske helse, utvikling og velferd står i fokus. Les gjerne mer om dette gode tilbudet på www. barnasstasjon.no

Vi oppfordrer alle givere til å legge igjen kontaktinfo - vi kommer nemlig til å trekke en heldig vinner som får med seg pepperkakehuset hjem til jul. 

Hjelp oss å spre juleglede og blant de minste og støtt Martodden Barnehage og Barnas Stasjon Hamar.

Opprettet av
Eiendomsmegler1 Avd. Hamar VestIkke verifisert
Ikke identifisert med BankID enda
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Eiendomsmegler1 Avd. Hamar Vest er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×