Barnehjem i Bucaramanga, Colombia
15 800 kr
41 givere
Avsluttet
15 800 kr63 % av 25 000 kr

Barnehjem i Bucaramanga, Colombia

Pengene vi gå til litt ekstra utover det aller nødvendigste for barnehjemsbarna, slik som julefest, julegaver, utflukter, sportsaktiviteter o.l. De har seng, mat og skole, men har ingen mulighet for noe ekstra, slik som våre barn stort sett har.

Barnehjemmet Santa Teresita i Bucaramanga ble vi kjent  med i 2010, da vi var i Colombia for å hente hjem vår lille prins. Vi har samlet inn litt penger jevnlig over 8 år, man kan lese noe om det her: http://nordlyscolombia.blogspot.com/p/happy-2013.html?m=1 

Vår kontakt og koordinator for pengegavene er Martha, som var vår tolk og hjelper da vi var i Colombia, og som har vært vår gode venn siden. 

Santa Teresita er et veldrevet barnehjem, hvor de har det essensielle, som klær, mat, seng og skole. Men de har ikke noe ekstra. 

Barna her til lands gleder seg til jul og har store forventninger. Gaveønskene er alt annet enn beskjedne for de fleste... 

Hva med å gi et bidrag til barn som blir kjempeglade for en ny pysjamas, jubler over en fotball, eller blir overbegeistret for et besøk på sirkus? Gi fattige barnehjemsbarn en ekstra glede i julen!! 
Opprettet av
Anne Elisabeth LaingenVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Anne Elisabeth LaingenKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Anne Elisabeth Laingen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×