Bli med på årets fineste fellesjulegave!
10 200 kr
15 givere
Avsluttet
SpareBank 1 Nordvest har støttet dette prosjektet med 5 000 kr
Folket (5 200 kr)
SpareBank 1 Nordvest (5 000 kr)
10 200 kr51 % av 20 000 kr

Bli med på årets fineste fellesjulegave!

Norske Redningshunder Møre og Romsdal står parat 24 timer i døgnet, året rundt, for å hjelpe når det trengs. All trening, kurs og utstyr betales av eiga lomme. Og det kostar mykje! No har du mulighet til å gi tilbake! Gi årets finaste julegave!


Å hjelpe andre når man kan er en god følelse. Og no har du muligheita til å gjere det.

Til jul er det ofte vanskelig å vite kva man skal gi til enkelte i julegave. Man har somregel det meste man treng, og mange julegaver blir bytta inn etter jul fordi man ikkje fekk det man ønska. Kvifor ikkje gi ei fine og nyttig julegave i år til den/dei som har alt?

NRH Møre og Romsdal er en av mange, flotte, frivillige organisasjona vi har i distriktet vårt. All honnør og varme ord til sjelene som står på, dag og natt, år etter år - KUN fordi dei har eit ønske om å hjelpe med sine ferdigheter i situasjonar der det handla om liv.

NRH Møre og Romsdal bruke fleirfoldige timar, dagar og år på å trene opp seg sjølv hundane sine, for at DU og eg får den hjelpe oss treng når det trengs.

All kursing og utstyr betala kvar hundeførar av eiga lomme. Å utdanne ein hund kostar fort 100.000 kr. Dette er penga som hundeeigerane kunne ha brukt på heilt andre ting. Men, dei betale det det kosta, fordi dei bryr seg i sine medmenneske og har eit inderlig ønske om å hjelpe i sårbare situasjonar.

No kan DU og eg være med å gi litt tilbake. Alle munna drar, og pengane som kjem inn til slutt vil komme godt med i vidareutdanning og kursing av førerane og hundane deira.

Eg var heldig å få hjelp då eg trengde det mest. Ein anna gong kan det være du eller ein du kjenner.

Bli med på å gi ei "Takk for innsatsen!"-gåve.  


Opprettet av
Solfrid VestnesIkke verifisert
Ikke identifisert med BankID enda
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Solfrid Vestnes er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×