Mange barn av rusmisbrukere gruer seg til jul og nyttår
200 kr
1 giver
Avsluttet
200 kr4 % av 5 000 kr

Mange barn av rusmisbrukere gruer seg til jul og nyttår

De innsamlede midlene går uavkortet til Barn Av Rusmisbrukeres anonyme chattetjeneste. En gratistjeneste for dem som opplever foreldres/voksnes rusbruk som problematisk. Les mer på: https://www.barnavrus.no/vi-gjor/bar-snakk/

BARsnakk er en anonym nettbasert chattetjeneste, opprettet av BAR 20.septemtember 2010. Tjenesten er rettet mot deg som opplever, eller har opplevd, foreldres eller andre voksnes rusbruk som problematisk. Her kan du snakke fritt om problemer og utfordringer, stille spørsmål og dele tanker, bekymringer, opplevelser og erfaringer.

I BARsnakk blir du koblet direkte til en av våre frivillige chat-verter, som er der for å lytte til deg. Dere snakker hele tiden i et privat chat-rom. De fleste av våre frivillige har selv erfaringer som ”barn av”, og har dermed gode forutsetninger for å sette seg inn i din situasjon.

Helt anonymt kan du snakke om temaer som:

  • Mamma og/eller pappas rusbruk og psykiske sykdom
  • Hverdagsutfordringer som skole, fritid, venner eller annet
  • Barnevern
  • Hva finnes av hjelp
  • Ditt forhold til rus
  • Andres rusproblem

BARsnakk er ikke en behandlingstjeneste, men et avlastningssted for tanker og spørsmål.

For å gå videre til BARsnakk.no klikker du her.

Når du logger på chatten blir du koblet opp mot en av våre chat-verter som er der kun for deg. Dere snakker i et privat chatrom og du kan se et bilde av den du snakker med i vinduet som åpner seg – men de kan ikke se hvem du er.


Opprettet av
Heidi Constanse N BakkenVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 994 105 663

Del innsamlingen
Heidi Constanse Næs Bakken er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×