JULEGAVE TIL PASIENTENE VED KIRURGEN 1 DRAMMEN SYKEHUS
4 250 kr
19 givere
Avsluttet
4 250 kr42 % av 10 000 kr

JULEGAVE TIL PASIENTENE VED KIRURGEN 1 DRAMMEN SYKEHUS

KIR 1 ved Drammen sykehus. Avdelingen trenger både fjernsyn, radio, stoler, bilder og mer til. Mange "små" ting som vil gjøre en stor forskjell for pasientenes trivsel under deres opphold.

Som teologistuden har jeg fått være i praksis ved Kirurgen 1 og fått være tett på pasienter og ansatte, det har gitt meg mye, nå ønsker jeg å gi noe tilbake. Når jeg i desember fyller 50 så er det virkelig toppremien i livets lotto som mottas. I ydmykehet, glede og takknemlighet ønsker jeg nå at så mange som mulig vil være med å bidra til en STOR gave til pasientene ved KIR 1 på Drammen sykehus. Mange av pasientene har lange opphold på avdelingen. Sykehuset er preget av sin alder, og mye mangler (det er ikke budsjett til alt), som feks fjernsyn som kan trilles inn på rom ved behov (ikke alle har eget netbrett og kun enerommene har fjernsyn), radioer (ingen rom har radio), stoler som er gode å sitte i (gamle trestoler fra åttitallet er ikke behagelig), bilder og klokke på veggene (det har de ikke pr. idag) og mye annet. Avdelingen mangler ikke medisinsk utstyr eller god ekspertise på det menneskelige plan, men budsjett for nevnte ønsker mangler. Avdelinger for voksne er ikke det som prioriteres av ulike organisasjoner når gaver skal gis, dessverre. Men voksne er også mennesker med tanker og følelser, de forsvinner ikke med alderen. Kjære kjente og ukjente, vær så snill å bli med på en spleis som kan være med å spre glede for pasiengene ved KIR 1. Denne julen vil mange tilbringe på avdelingen, noen vil kanskje tilbringe sin siste tid der under høytiden. Målet mitt er 10000.- Jeg forventer ikke at noen kan bidra med alt alene. Men om alle, med stor kjærlighet, gir litt, så kan det tilsammen bli mye. Når pengene overleveres vil det bli dokumentert på Face Book (så kan alle som ønsker følge med. Og jeg kan love at hver eneste krone uavkortet går til dette formålet. Tusen, tusen takk til hver og en som bidrar. Hver krone betyr enormt, og sluttsummen vil gjøre en forskjell.

Opprettet av
Vivian Fleischer NyborgVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Vivian Fleischer NyborgKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Vivian Fleischer Nyborg er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×