Juleglede til familie som har lite
10 050 kr
47 givere
Avsluttet
10 050 kr100 % av 10 000 kr

Juleglede til familie som har lite

Hjelp til alenemor med flere barn som i mange år har levd på et minimum av penger. Pengene går til å betale flere uforutsette utgifter nå før jul. Dersom det blir penger til overs går dette til å kjøpe julegaver til barna i familien.

På Facebook dukker det opp mange innsamlingsaksjoner til store hjelpeorganisasjoner og det er kjempeflott! Tenk at vi som har det vi trenger kan bidra til at de som har lite får det bedre. Jeg drar det ned på lokalt nivå og lager en liten innsamlingsaksjon for en enkeltfamilie. Pengene går uavkortet til denne familien.

Jeg kjenner en flott familie jeg ønsker å hjelpe nå før jul. Familien består av mor og flere barn i barnehage og skolealder. Familien må være anonym (de vet heller ikke om innsamlingen). Familien har levd på et minimum i mange år og sliter med å betale for ting de fleste av oss ikke tenker på som store utgifter, som skolemelk og bursdagsgaver. Nå i førjulstida vet jeg at de har ekstra mange utgifter og pengene de får fra det offentlige strekker ikke til. Mor ønsker å jobbe men per nå er ikke dette mulig. Pengene som blir samlet inn går først og fremst til å betale noen større regninger for familien og dersom det blir penger igjen ønsker jeg å handle noen julegaver til barna. Jeg innser at dere i denne innsamlingen må stole på at pengene blir brukt til det formål som blir beskrevet, da familien må forbli anonym. Jeg er helt sikker på at dere som kjenner meg stoler på at pengene kommer frem der behovet er❤️ La oss sammen skape litt juleglede for en herlig familie🥰

Opprettet av
Silje EspelandVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Silje EspelandKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Silje Espeland er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×