LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Julespleis - Kreftbehandling til Marcus 17 år

Julespleis - Kreftbehandling til Marcus 17 år

All støtte går til Marcus 17 år sin kreft behandling. Marcus har en kreft type som ingen har sett i Norge eller i utlandet. Hjerne svulst i ryggmargen, vanlig protokoll behandling fungerer ikke og det offentlige vil ikke dekke medisinen han trenger.

                       Julespleis 

Kreftbehandling til 17 år gamle Marcus Dokken-Hansen

Marcus er en 17 år gammel livsglad gutt som nå slåss sin kamp mot en ukjent krefttype, hjernesvulst i ryggmargen. Dette er en ukjent krefttype, der vanlig  protokoll behabehandling ikke finnes. Heller ikke i utlandet.

Marcus er storebroren til Thomas som har gått i klassen til min sønn Patrick som tidligere i sommer gikk bort kun 12 år gammel. Han tapte kreft kampen. Våre  famillier har blitt tette da vi begge har gått igjennom noe så fryktlig som å ha et barn med kreft med spredning. 

Vi ønsker å samle inn penger for å hjelpe denne famillien slik at de kan betale for behandlingen til Marcus da medisinene han trenger ikke blir dekket av det offentlige. 

Marcus fikk i Okt 2017 påvist svulst i ryggmargen. Han gjennomgikk en 13 timers lang operasjon for å fjerne svulsten.  Resten av 2017 var han på Sunnaas for opptrening. I Mai 2018 kunne ham igjen løpe, men i Juni fikk famillien et nytt sjokk. Marcus fikk beskjed at han hadde hjernesvulst i ryggmargen. Noe som er Ekstremt sjeldent. Legene hverken i Norge eller utlandet har sett dette før. Marcus måtte igjen igjennom en rygg operasjon for å fjerne svulsten. Den fotball glade gutten sitter nå i rullestol, lam fra brystet og ned.

Marcus tilbragte hele sommeren 2018 på Radiumhospitalet og hadde 28 strålinger. Og videre gikk reisen tilbake til Sunnaas igjen. 

I slutten av August begynte Marcus på cellegift for hjernesvulst etter vanlig protokol behandling. Dessverre gav ikke kirurgi, stråling og cellegiften for hjernesvulst ønsket resultat. 

Da legene aldri har sett denne kreft typen før hverken i Norge eller i verden så har famillien på privat initiativ sendt tumor vev fra begge svulstene til Caris i USA for profilering. De sjekker hvilken medisiner som kan fungere best mulig på kreften til Marcus. Resultatet fra Caris viser at Marcus kan respondere godt på enkelte medikamenter, men disse er ikke dekket av det offentlige. 

Marcus er godt i gang med Nexavar behandling, denne har han nå gått på i nesten to mnd. Famillien må ut med 45 000,- pr mnd for dette medikamentet. 190 000,- har de allerede brukt på Nexevar og på Caris profileringen, men Marcus trenger videre behandling. Han skal nå i disse dager ta bilder for å se på hvor god effekt Nexavar har hatt. Vi håper inderlig han har godt effekt av dette, da formen hans nå er god og han kan til og med følge deler av skole undervisningen via en avatar. Men hvis det viser seg at Nexavar ikke fungerer så godt som vi håper så står cellegift på programmet. Heller ikke denne cellegiften er dekket av det offentlige selv om svarene på Caris prøven sier at han kan ha god effekt av den. 

Prisen på cellegiften som famillien må betale er kr 70 000,- pr mnd.

Vi ønsker å bidra til at Marcus skal få de aller beste sjanser til å bli frisk og da trenger vi 

                        DIN HJELP 

Julen skal være en magisk tid, en tid for å gi, en tid for å glede, en tid for HÅP.

Gi et håp til en famillie som virkelig trenger det. Gi denne familien en puste pause for økonomiske beskymringer denne julen. 

Julespleis - Kreftbehandling til Marcus 17 år

53 806 kroner innsamlet

208 givere
Avsluttet 04.01.2019
26% av 200 000 kr
Lise-Lotte Hermansen sitt profilbilde
Verifisert
Lise-Lotte Hermansen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Lise-Lotte Hermansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×