Vennehjelpen til familien som mistet en datter og alt de eide i raset som gikk på Gjølme/Råbygda <3
202 350 kr
764 givere
Avsluttet
202 350 kr101 % av 200 000 kr

Vennehjelpen til familien som mistet en datter og alt de eide i raset som gikk på Gjølme/Råbygda <3

Pengene skal uavkortet gå til familien som nå trenger ALT. Når ulykken rammer og står på bar bakke, så trenger du helt akutt, alt fra tannkost til mobillader, vintersko og yttertøy. Bli med og vis litt omsorg til en familei i dyp sorg <3

  

Tragedien rammet en hel familie ufattelig hardt på lørdag 16.februar. En familie på fire har mistet én. En mor og far har mistet det ene av sine to barn. En bror har mistet sin søster. Det verst tenkelige har skjedd. I tillegg har de fått ødelagt sine eiendeler i et hus de har vært leieboere i gjennom mange år, et hus som så hensynsløst ble knust av jordmassene her oppe i bakken oppom oss på Gjølme/Råbygda. 

Vi som naboer og bekjente av familien føler det er lite vi kan gjøre oppi den sorgen dette er, men vi kan vise at vi står sammen med flere og er her for å hjelpe til. Ettersom alle eiendeler har gått tapt, vil nok familien trenge nødhjelp i starten, og kanskje det praktiske løser seg litt raskere om de får litt ekstra å rutte med nå i starten på gjenreisningen av sine liv.  


Kontonummer: 4270.18.08511

Bli med oss på "Vennehjelpen"

mvh Britt og Tore André Helgemo


Opprettet av
Britt Solemsløkk HelgemoVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Britt Solemsløkk HelgemoKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Britt Solemsløkk Helgemo er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×