Spleis for skiglede i Ottestad
9 150 kr
34 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

22% av målet oppnådd
9 150 kr22 % av 40 000 kr

Spleis for skiglede i Ottestad

Denne spleisen skal sikre «kortreist skiglede» i Ottestad hvert år, også når «villsnøen» uteblir. Pengene skal brukes til å ferdigstille kunstsnøanlegget til skileikområdet og lysløypa i idrettsparken.

Det er Ottestad idrettslags skigruppe som er ansvarlig for både skilek-anlegget i og de flotte turløypene på jordene. De to siste sesongene har vi vært utrolig heldige med snørike vintre, men det er ikke alltid slik. På det nye, flotte kunstgressanlegget i Ottestad er det også lagt til rette for kunstsnø. Det koster penger å installere og drifte dette, så for å få til et flott skilek- og treningsområde som kan benyttes av alle i Ottestad hele vinterhalvåret, inviterer vi til en spleis. 

Anlegget er nærmiljøets lysløype, det er åpent for alle og er et fint samlingspunkt for barnefamilier i helgene. Vi håper at dette vil øke skigleden og rekruttere nye utøvere til idrettslaget. Ottestad IL er et breddeidrettslag som tilbyr fotball, håndball, sykkel, innebandy, volleyball og ski. Allsidighet er viktig, derfor ønsker vi stor aktivitet på anlegget både sommer og vinter.

Kunstsnøanlegget er foreløpig lånefinansiert. Vi får et tilskudd fra kommunen som vil dekke ca. 1/3 og spillemidler som dekker om lag 1/5. Resten må vi få inn via andre kanaler. Vil du hjelpe oss å støtte en god sak?

Opprettet av
Pengene utbetales til OTTESTAD IDRETTSLAG (Ottestad IL)
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
OTTESTAD IDRETTSLAG (Ottestad IL) er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×