"Ull på norsk" - språkopplæring for innvandrere
20 100 kr
72 givere
Avsluttet
20 100 kr100 % av 20 000 kr

"Ull på norsk" - språkopplæring for innvandrere

Pengene vil i sin helhet gå til språkkurs for innvandrere i Levanger Husflidsforening, Volda Husflidslag, Vågå Husflidslag, Sunndal mållag og Sørum Folkeakademi. Pengene som kommer inn vil i sin helhet bli brukt på kursene.

  

Etter NRK reportasjen om Vågå Husflidslag sitt kurs «Ull på norsk» som fikk avslag på tilskudd, er det kommet flere oppfordringer om å starte innsamlingsaksjon. Studieforbundet kultur og tradisjon mener det er en god ide, og ber derfor om bidrag slik at alle de 5 lokallagene som fikk avslag fra tilskuddsordningen Kompetanse+ Frivillighet kan gjennomføre kursene sine. Det er Levanger Husflidsforening, Volda Husflidslag, Vågå Husflidslag, Sunndal mållag og Sørum Folkeakademi. Pengene som kommer inn, vil i sin helhet bli brukt på kursene.

Studieforbundet mener disse kursene skal kvalifisere til støtte fra den statlige tilskuddsordningen. Studieforbundet vil fortsatt jobbe for å få endring i kriterier slik at flere av lokallagene tilsluttet vårt forbund kan få tilskudd til språkkurs i framtida.

Se video om prosjektet via lenka:  https://www.facebook.com/NRKHedOpp/videos/618109858602564/ 


 

Opprettet av
Kjærsti Evjen GangsøVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Kjærsti Gangsø er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×