LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp to kattefamilier til et bedre liv <3

Hjelp to kattefamilier til et bedre liv <3

To kattefamilier; to mødre, seks unger. Hentet inn fra en hage da de små var nyfødte. Begge familiene har fått muligheten til et bedre liv, men for å klare å gi de alt trenger vi din hjelp. Dyrlegebehandlinger koster, og vi håper du vil ønsker å hjelpe <3

I begynnelsen av mai fikk vi melding om en kattemor som oppholdt seg i en hage på Bryne. Med seg hadde hun tre små nyfødte, og hele familien fikk komme inn til oss.

Samtidig som kattefamilien ble fanget inn, ble det observert en annen høygravid kattemor. Kun få dager senere hadde hun født, og vi rykket ut for å få inn også denne familien. 

Begge disse kattefamiliene trengte hjelp! Kattunger født utendørs går en usikker fremtid i møte, med sykdom, daglig kamp for å finne mat, ly for å skjerme seg for vær, vind og andre dyr, itillegg ville de vært hjemløse og redde for mennesker. En av kattungene var allerede død når de ble funnet...

Vi jobber daglig med å bekjempe bestanden av hjemløse katter i Rogaland. Å hjelpe disse to kattefamiliene forhindrer at det kommer flere katter til verden, bare disse 8 kattene kunne produsert minst to kull hver i året, tenk hvor mange katter det ville blitt! 

For disse 8 kattene betyr denne hjelpen alt! De kan nå slappe av innendørs, få servert mat og vann, få veterinæroppfølging og kattungene kan vokse opp i trygge omgivelser. De går en god fremtid i møte, og får et trygt og godt liv <3. 

Veterinærutgifter for 8 katter totalt er dyrt, og det merkes godt på økonomien vår! Alle disse 8 kattene skal få helsesjekker, grunnvaksiner, id-chiper og kastreres. Det blir minst 2000,- per katt. 

Har du lyst å være med å hjelpe disse to kattefamiliene fra Bryne til å få et bedre liv? Støtt oss på Spleisen vår, alle bidrag er nyttige og hjelper <3. 

Pusemammaene og de 6 små blir utrolig glade og takker for all hjelp!

Hjelp to kattefamilier til et bedre liv <3

14 540 kroner innsamlet

64 givere
Avsluttet 18.06.2019
90% av 16 000 kr
Ingrid Marie Olsen Hansen sitt profilbilde
Verifisert
Ingrid Marie Olsen Hansen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Ingrid Marie Olsen Hansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×