LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp vår kjære Marit ❤️ Kreftbehandling i utlandet er vårt aller siste håp!

Hjelp vår kjære Marit ❤️ Kreftbehandling i utlandet er vårt aller siste håp!

Pengene går til kreftbehandling i Tyskland

*************************************************

OPPDATERING:  :heart:️ Marit sovnet stille inn 02.08.19 ca kl 16:30. Familien til Marit takker for alle fine ord og donasjoner.

De reiste sammen ned for og kjempe mot kreften. Familien takker for all hjelp for at Marit skulle få sjansen til og leve.

Bisettelse vil bli opplyst nærmere. 

Spleisen vil fortsette da behandlingen må betales, så vi er veldig takknemlig for alle som ønsker å støtte :heart:️

************************************************

Dette er Marit Oddfrid Hansen på 63 år fra Auklandshamn. Hun er gift med ektemannen Kalle, sammen har de to barn på 34 og 21 år, pluss to barnebarn de er veldig glade i. I 2012 ble hele verden snudd på hode, da Marit fikk den grusomme beskjeden om at hun hadde fått kreft. Krefttypen heter Nevroedokrin, og hadde opphav i tynntarmen. Etter mange år med flere typer cellegiftbehandlinger, har kreften i de siste 6 mnd spredd seg til skjelettet, lymfene. Og i sist uke kom den fatale beskjeden fra Haukeland, om at det var ikke noe mer de kunne gjøre for henne. Hun fikk dødsdommen, og at hun bare hadde frem til jul å leve.

Etter mye research har vi funnet og vært i kontakt med en klinikk i Tyskland, like utenfor Munchen, som heter Medias. Etter at de fikk innsyn i journalen til Marit, har de tilbudt en alternativ behandling, som kan gi henne håp, i værstefall mere tid å leve. Men, denne behandlingen er svært kostebar. For hver behandling koster 230.000kr. Og det er usikker hvor mange behandlinger hun evt måtte trenge. 

Tirsdag 23 juli 2019 reiser Marit ned til klinikken sammen med ektemannen og eldste sønn, for å starte behandlingen. Første opphold blir på 10 dager. 

Denne reiser er eneste håpet Marit har, og vi har lyst å hjelpe henne med denne økonomiske delen. Så vi ber deg, vær så snill å hjelpe :heart:️ Marit er ikke den personen som ber om hjelp ellers, men nå trenger hun all hjelp hun kan få! 

Alle bidrag blir direkte utbetalt til Marit når innsamlingen er over. Alt overskudd vil bli gitt videre til kreftforeningen.

Følg gjerne ferden til Marit på hennes Facebook profil, hvor det vil bli lagt ut oppdateringer underveis i behandlingen. 

For mere informasjon eller spørsmål, ta gjerne kontakt med svigerdatteren til Marit.

Elin Hansen 911 43 888

TUSEN TUSEN TAKK FOR ALLE BIDRAG :heart:️:heart:️:heart:️

OPPDATERING:

Hei alle sammen ! Her er en liten opptatering fra tyskland. På tirsdag 23 juli kom de ner og på plass på klinikken etter en ganske tung reise for tøffe marit . Opprasjonen blei utsatt til torsdag . Da onsdagen gikk i å få i seg vitaminer og næring , å marit virket ganske mye kvikkere etter det. Så kom Torsdagen da behandlingen startet    . Behandligen går ut på at de tar en kikkehull operasjon å blåser en balong rundt leveren å skyller leveren med rein cellgift i 15 min .... så en pause  der di renser leveren før de fyller ann med cellegift for 2 gang . Så er det pause til neste dag der hun skal få kvile og leveren renses . Fredagen er det en ny omgang med cellegiften i leveren . Etter opprasjonen , ga legen tilbakemelding om at han hadde funnet hoved svulsten å klart å truffet den midt i svulsten som var veldig bra , og han hadde også sett at svulsten reagerte på behandlingen fra dagen før . Å virket posetiv på dette. Nå skal marit få en pause til etter helga før dag 3 med cellegift skal inn. Marit er ganske slakk å har det ikke så godt akkuratt nå , men det er ikke så løye etter en så tøff behandling. Det er også andre nordmenn her nede som de har truffet på som er her for 2 gang som har repondert på behandlingen her . Som gir oss enda mer håp. Så da krysse vi fingrer å tær for at dette skal være et tilfelle for vår kjære marit :heart:️ hilsen kalle , Knut-Ivar Mattson, og Elin Hansen.

Hjelp vår kjære Marit ❤️ Kreftbehandling i utlandet er vårt aller siste håp!

122 700 kroner innsamlet

302 givere
Avsluttet 04.09.2019
24% av 500 000 kr
Verifisert
Marit Oddfrid Pedersen Hansen mottar pengene
Jeanett Andersen Dyrseth sitt profilbilde
Verifisert
Jeanett Andersen Dyrseth
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Jeanett Andersen Dyrseth er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×