LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å hjelpe Marthe og Jan-Kåre ❤️❤️❤️

Hjelp oss å hjelpe Marthe og Jan-Kåre ❤️❤️❤️

Pengene som samles inn går til å betale for Marthe sin immun-behandling.

Hjelp oss å hjelpe Marthe og Jan-Kåre:heart:️

Det er NÅ det gjelder kjære venner, kjente og ukjente! Vi trenger all mulig støtte fra alle dere der ute :heart:️

Marthe ble diagnostisert med livmorhals-kreft våren 2015, 31 år gammel. Hun fikk cellegift og stråling samme vår/sommer og i februar 2016 giftet hun og Jan-Kåre seg, et nydelig vinter-brølløp helt uten bekymringer, da vi alle trodde at kreften var borte.

Siden da har det vært mange tunge tak og mange runder med cellegift. Det viste seg at Marthe hadde fått spredning til lymfer som ligger bak hjerte og lunger. 

Tilbakefall 3 ganger på 3 år! Marthe har med heltemodig styrke kommet seg igjennom, tøffere menneske skal man lete lenge etter. Små oppturer har blitt avløst av tunge nedturer, men Marthe-mor har kjempet seg opp igjen etter hver runde. 

Marthe og vi rundt henne har igjen fått en lei beskjed. Legene kan ikke gjøre annet nå enn å tilby en type cellegift som hun kan få som palliativ behandling.  Dette er kroppen for svak til nå og om Marthe skal kunne få den immun-behandlingen hun trenger så må uansett pengene skaffes på annet vis. Innsamling til immun-behandling er eneste halmstrået som er å klamre seg til. 

Nå er det opp til oss å hjelpe Marthe som vi er så uendelig glade i :heart:️

Det vil koste opp mot 500 000kr for de 6 første immun-behandlingene det er snakk om i denne omgang. Målet er å kunne starte denne behandlingen så raskt som mulig. Marthe trenger denne behandlingen mens hun fortsatt er i grei form og OM hun får effekt av immun-behandlingen vil hun kunne utsette den siste runden med cellegift noe.

Legene kan ikke tilby Marthe behandling som skal ta bort kreften, men det vil være snakk om å utsette det i å spre seg videre. Siden det ikke er lenge siden forrige cellegift-kur, som ble avsluttet i mai så vil ikke kroppen orke mer cellegift allerede nå. Derfor er immun-behandling veldig viktig å komme igang med slik at en ny cellegift-kur kan utsettes til immunforsvaret har kommet seg og kroppen tåler en runde til. 

Marthe er eneste søster og svigerinne vi har. Hun er super-tante ut av en annen verden, hun elsker tante-ungene sine og er hengiven i lek med både de og med de kjære malamuttene som hun og Jan-Kåre har sammen. Marthe stilte til og med opp som handler under Finnmarksløpet 2019 til tross for at hun var midt i cellegift-kur, hun er munnrapp, morsom, beinhard og langt i fra ferdig med livet!!!

I flere år har Marthe, Jan-Kåre og familien samlet inn penger som de har donert til Kreftforeningen. Dette har som mange vet skjedd via innsamling under Finnmarksløpet, innsamling under festival, samt via salg av fuck cancer-armbånd og poter mot-kreft-armbånd. Denne gangen trenger de selv hjelp!

Vi håper og tror at mange av dere ønsker å bidra med litt hver til mennesker som selv har bidratt med så mye til så mange:heart:️:heart:️ 

På forhånd tusen takk til alle dere fine folk :heart:️

Mvh. Kjersti søster og Eirin svigerinne

PS! Pengene går til immun-behandling uansett, men om legene finner ut at Marthe ikke responderer etter f.eks. 2 behandlinger så doneres pengene videre til en annen person i samme situasjon. 

Hjelp oss å hjelpe Marthe og Jan-Kåre ❤️❤️❤️

568 315 kroner innsamlet

1 671 givere
Avsluttet 04.10.2019
87% av 650 000 kr
Marthe Vildåsen sitt profilbilde
Verifisert
Marthe Vildåsen mottar pengene
Verifisert
Eirin Heiberg
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Eirin Heiberg er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×