OTO arrangerer Norgesmesterskapet i Orientering 2019
1 900 kr
7 givere
Avsluttet
1 900 kr3 % av 50 000 kr

OTO arrangerer Norgesmesterskapet i Orientering 2019

Orienteringslaget Tønsberg og Omegn (OTO) arrangerer i år Norgesmesterskapet i Orientering. Alt som kan krype og gå av medlemmer har i månedsvis jobbet hardt, men utgifter blir det uansett og klubbens økonomi kunne trengt en hjelpende hånd!

Orientering er (desverre) ikke en av de mest populær eller mest inntektsgivende idrettene her til lands, men Norge har likevel en lang rekke verdensmestre og flere av verdens beste orienteringsløpere kommer fra vårt langstrakte land. Orientering er en idrett som utfordrer utøverne både fysisk og mentalt, men oppgaven er egentlig temmelig enkel: kom deg fra start til mål, via alle postene, på kortest mulig tid!

I år er det Orienteringslaget i Tønsberg og Omegn som arrangerer NM-uka i orientering. Det er snart dags for å samle Norgeseliten og la dem hamle opp seg imellom over tuer og bekker, langs stier og skrentrekker, i det varierte Vestfoldsterrenget.

OTOs medlemmer har i flere år planlagt, forberedt, synfart og snekret for å få på plass 2 arenaer, 4 løp, overnatting, bankett, premier og mat & drikke - dugnadstimene tar vi så gjerne men enkelte utgifter koster i kroner og øre, slik som et helt flunket nytt kart på Skrim, leie av telt til sammlingsplass, EKT utstyr osv. Vi kunne nå ønske oss litt hjelp til å fylle på kassa igjen.

Mer info:

OTOs hjemmeside: https://oto-orienteringslaget-tonsberg-og-omegn.webnode.com/

NM-hjemmesiden: http://nm-uka2019.no/

NRKs dekning av orientering: https://tv.nrk.no/serie/orientering

Opprettet av
Kristin MikkelsenVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Kristin Mikkelsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din er utdatert

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Bytt nettleser eller besøk spleis.no på mobilen din

×