LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Julaften med minner for livet!

Julaften med minner for livet!

Alle pengene i denne spleisen brukes til å betale for alle kostnadene knyttet til våre julefeiringer. Det er mat, drikke, kaker, julegaver, pynt, dekorasjoner, juletre, vask av lokalet og alt en julaften innebærer. Pengene er øremerket julefeiringene.

Det er ingen måneder i året som gir mamma og pappa mer dårlig samvittighet enn desember, når økonomien er for krevende til å kunne lage en verdig julaften for sine barn. Det er vondt, det er umulig å skjule og det er mye følelser involvert. Når strømregning må gå foran julegaver og julen ringes inn så kommer vi ikke utenom at barna opplever en julaften som skiller seg vesentlig ut fra den normale julaften som de fleste andre av oss er så heldig å kunne nyte.

Rett Fram Opplevelser har de siste fem årene hatt over 50 frivillige på jobb i hele desember. Hver eneste dag i julemåneden så lager vi julaften for familier som storkoser seg hos oss. 15 ganger dekker vi på til stol julefeiring med julemat, dessert, kaker, juletre, julehygge og selvfølgelig julegaver til alle barna. 

Vi er stolte over den jobben vi gjør i desember, men det er ingen tvil om at det er krevende å gjennomføre. Mange hundre julegaver skal pakkes inn og deles ut, det er flere titalls kilo ribbe, det er mange mennesker i sving - uten lønn - for at vi skal få til dette hvert eneste år.

Derfor trenger vi din hjelp!

I seks år har vi blitt best på å skape opplevelser og minner for livet til barn og foreldre. Vi er så fremme i skoa at vi mener at vi er desidert best på nettopp det. Julen er en av de største og mest viktige oppgavene våre, og vi går aldri på akkord med opplevelsen, serveringen, tryggheten og julegleden. Derfor er vi helt avhengig av bidrag fra både næringslivet og privatpersoner for å få dette til.

Julefeiringen vår koster godt over 140.000,- hvert år og vi håper at du har lyst til å være med på å støtte akkurat denne julefeiringen. Beløpet du støtter med velger du helt selv, og for oss er det aller viktigste at mange er enige med oss i at dette er en sak det er kjempeviktig å gi et bidrag til nå før jul. 

Dersom du ikke har mulighet eller har valgt å støtte andre, så setter vi allikevel pris på at du deler denne spleisen med andre :)

På forhånd, tusen hjertelig takk!

Julaften med minner for livet!

30 950 kroner innsamlet

82 givere
Avsluttet 24.12.2019
61% av 50 000 kr
RETT FRAM OPPLEVELSER sitt profilbilde
RETT FRAM OPPLEVELSER mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
RETT FRAM OPPLEVELSER er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×