Produksjon av dokumentarfilm
1 100 kr
4 givere
Avsluttet

Produksjon av dokumentarfilm

Hei jeg er en filmkunstner som i over 4 år har jobbet med en dokumentarfilm om den gamle hvalstasjonen på Hestnes i Hitra kommune. Stasjonen er i dag revet men jeg sitter på unike filmopptak fra slutten av 40tallet og begynnelsen av 50 tallet. Jeg har gjort en del intervju samt har et omfattende bildearkiv. Jeg har også gjenskapt stasjonen i 3D.

Frem til nå er filmen finansiert ut fra egen lomme og av mye idealisme og kjærlighet til filmfaget. Jeg er perfeksjonist og denne filmen blir ikke ferdig før den er skikkelig bra men målet er å bli ferdig i løpet av 2018. Det er en del som gjenstår før jeg har en ferdig film, noen intervju samt animasjon og redigering. Det er også noe utstyr og lisenser som må på plass før jeg kan ferdigstille denne filmen.  


Filmen vil kunne brukes i skolen både som underholdning, lokalhistorisk læring men også for å ta opp dypere tema som økologi og bærekraft. Vi tar ikke stilling til for eller mot hvalfangst i denne filmen, men fokuserer på historien og livet på og rundt stasjonen.  Filmen vil tross sitt smale tema ha en underholdende, spennende og ikke minst en visuell fortellerstil som bør kunne treffe bredt. For eventuelle bidragsytere vil vi tilby navn og logo i rulleteksten. Filmen vil først bli satt opp på lokale kinoer og senere bli lagt ut for streaming. Mitt mål er at filmen skal være gratis og tilgjengelig for alle, men dette forutsetter at jeg får på plass siste rest av finansieringen. Jeg mangler 200.000,- kroner for å kunne ferdigstille denne filmen.  


Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller sitter på relevant informasjon eller materiale. E-post: firma@videomagi.no

Regi og produksjon:

Kim Edwin Jektvik


Teasertrailer:Les mer om filmprosjektet i Lokalavisa Hitra-Frøya her: http://www.hitra-froya.no/tv/2015/11/12/Sitter-på-unike-opptak-som-er-alt-for-bra-til-å-bare-støve-ned-i-en-eske-11798406.ece

Les mer om meg:
http://www.videomagi.no

Opprettet av
Kim Edwin Jektvik
Verifisert som Kim Edwin Jektvik
Pengene utbetales til Kim Edwin JektvikKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Kim Edwin Jektvik er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×