LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt Team Bissevov på sin reise til VM i performing art (WCOPA) i Hollywood 2020

Støtt Team Bissevov på sin reise til VM i performing art (WCOPA) i Hollywood 2020

Jeg er utrolig takknemlig for at å ha blitt utvalgt til å representere Norge i "The World Championships of Performing Arts" i Hollywood, og håper på å samle inn penger til deltagelsen

Mitt navn er Marianne Elise Methi og jeg har - sammen med hunden min Vega blitt valgt ut på landslaget som skal representere Norge i «The World Championships of  Performing Arts» i  Hollywood i juli 2020. Det er også derfor vi velger å starte denne spleisen. Uansett hva slags hundesport man bedriver eller konkurranser man er med på, så må man betale det selv. 

Hvem er så vi lurer du kanskje på? 

VI er meg - Marianne på 42 år. Jeg er utdannet hundetrener og drevet med hund på høyt nivå i forskjellige hundegrener de siste 20 årene. Vi har championat i flere hundegrener, godkjent gjeterhund, godkjent besøksvenn i røde kors, samt vært i VM, EM og Nordisk. Vi er regjerende norgesmestere i kreativ lydighet og ble nr 7 i nordisk 2019. Kanutten(min golden retriever) er også Europamester i frisbee freestyle distanse fra Tyskland i 2018

Vi har også vært med på veldig mye annet kult opp igjennom tiden. 

Norske talenter 2016(semifinalen), svenske talang 2018(finalen), div teater hvor Vega er med(Bla 5 forskjellige teater med stykket "Annie" hvor Vega har spilt hunden "Sandy" "Bikkja i bakken" i Holmenkollen 2013, reklamer, kortfilmer og større produksjoner. Men for oss så er det "på si". Det er konkurransehund hun er. Vi har søkt årets "vanlige" landslag også hvor målet er EM i oktober og Nordisk i november (VM kræsjer med WCOPA)  

Hva er WCOPA?

For det første, så er WCOPA en konkurranse eller «OL» for artister og  underholdere holdt årlig i Hollywood, Los Angeles. Det er sirka 200 000  søkere fra 71 forskjellige land og sirka 1600 deltakere blir utvalgt  til å representere landet sitt. Konkurransen foregår over 9 dager og  består av tre runder og en finale.

Jeg skal representere Norge i kategorien varity og skal på scenen 3 ganger i første omgang å vise oss frem. Målet vårt er SELVSAGT finale!  Landslagslederne mine er Kjetil Paulsen og André Santagati. Agenter,  produsenter, styremedlemmer og andre fra underholdningsbransjen er  invitert til å sitte i juryen og delta i bootcamps. Med dommere og  undervisere som Romeo Johnson, Jeff Weber, Kenya Clay og Liza Minelli,  så er dette en fantastisk mulighet, og jeg er utrolig takknemlig for å  være en del av det.

JEG må derfor sikre sponsorer for å kunne betale for selve  deltakelsen, hotellopphold, reise, bootcamps og andre kostnader før og  under konkurransen, derfor trenger jeg din støtte. Jeg er ekstremt stolt  over å få lov til å representere Norge, og vet at det blir en  fantastisk opplevelse. Jeg setter ubeskrivelig stor pris på all  finansiell støtte!

Du kan følge reisen min på: www.bissevov.no - men alle dere som støtter oss enten her eller via andre kanaler får være med i en exslusive facebookgruppe hvor vi deler allerede fra nå av å fremmover til og med i USA. Der blir det live videoer, treninger, intervjuer, bilder og morsomheter. Send oss en mld på facebook om du har støttet oss så slipper vi deg inn i gruppa.

Her er vår profilside https://www.wcopascandinavia.com/Team/marianne-vega/

Vi har også instagram og youtube

Youtubevideoer med ting vi har vært med på

Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt med meg på 

post@bissevov.no

Eller kontakt landslagslederne mine:

Andrè Santagati og Kjetil Paulsen

Email: nordiccast@wcopa.com

Du kan følge WCOPA og få mer informasjon her:

https://www.facebook.com/wcopascandinavia/

www.wcopa.tv

PS - vi har lagt ut en rekke belønninger å selv om spleisen avsluttes i slutten av april så kan belønningene brukes når som helst - innenfor 1 år. Ta kontakt for å avtale tidspunkt for bruk av belønningen(e)

Støtt Team Bissevov på sin reise til VM i performing art (WCOPA) i Hollywood 2020

3 400 kroner innsamlet

14 givere
Avsluttet 30.03.2020
11% av 30 000 kr
Marianne Elise Methi sitt profilbilde
Verifisert
Marianne Elise Methi mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Marianne Elise Methi er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×