LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Julegaven - Salem menighet

Julegaven - Salem menighet

Sammen investerer vi i fremtidsdrømmen om et hjem for alle midt i hjertet av Trondheim. Bli med og bygg en kirke som åpner oss opp mot byen og gir oss plass til å vokse. Gaven du gir blir doblet!


Julegaven 2020 - Fremtidsdrømmen

Vi har drømt og snakket om nytt bygg i mange år, med visjonen om å kunne åpne oss opp mot byen og ha plass til å vokse som menighet. Vi har drømt om et bygg som kan romme studentene på Gå Ut Senteret, et bygg som kan spre kjærlighet og være i mye bedre stand enn det er i dag. Vi drømmer om et Salem som virkelig skal få vise alt det vår menighet rommer av folk og aktiviteter.

Nå begynner drømmen å likne på noe som kan bli en virkelighet!

Arkitekter, ingeniører og prosjektledere er i full sving med å legge grunnlaget for det som blir vårt nye bygg. Det ekstraordinære årsmøtet i høst vedtok at vi skal kjøpe tomt mot Repslagerveita, fagfolk har beregnet hva dette kan komme til å koste, og nå setter vi inn støtet på å samle inn siste bit av egenkapital før vi skal gå i banken og be om lån. En god egenkapital gjør vår nedbetaling av bygget langt enklere.

Målet er å samle inn 1,5 millioner kroner før 1. april.

For å nå dette målet, inviterer vi hele menigheten til å bidra. Både små og store summer monner, og dette er vår mulighet til sammen å investere i det Salem skal være i fremtiden. Vi investerer i at Guds rike kan vokse gjennom oss i hjertet av Trondheim. Vi investerer i fremtidens elever på Gå Ut Senteret som skal nå ut med evangeliet. Vi investerer i et studentarbeid som i enda større grad kan invitere med seg flere medstudenter. Vi investerer i plassen der barna og barnebarna våre kan bli kjent med Jesus i trygge og gode rammer.

Og ikke nok med det!

Vi er utrolig takknemlige for at vi har fått en giver som ønsker å bidra på et helt spesielt vis, og ønsker at vi skal ha en solid egenkapital når vi begynner å bygge.

For hver krone vi samler inn fram mot målet på 1,5 millioner kroner, matcher vedkommende beløpet med en krone!

Det vil si at beløpet vi til enhver tid har samlet inn, dobles. Så dersom du gir 200 kroner, blir det til 400 kroner. Gir du 1000 blir det til 2000. Når vi når en million, har vi to millioner, og dersom vi når målet om å samle inn 1,5 millioner kroner, kan vi glede oss over at det da har blitt tre millioner!

Vil du være med å realisere fremtidsdrømmen?

Følg innsamlingen og status på nettsiden til nybygget


Julegaven - Salem menighet

19 101 kroner innsamlet

20 givere
Avsluttet 03.01.2021
38% av 50 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
SALEM MENIGHET NORMISJON TRONDHEIM er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×