LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for En julegave til 22B

En julegave til 22B

Takk for alle gaver til 22B, til inntekt for den innsatsen de har lagt ned i å tilby fellesskap til mennesker i 2023. Vi håper å være døråpnere til språket, fellesskapet, samfunnet og arbeidslivet også i 2024.

Tusen takk for din støtte og gave til 22B. Inntekten går til å dekke kostnader i forbindelse med våre aktivitstilbud og fellesskap i 2023. 

22B ønsker å være døråpnere for mennesker som står på utsiden av samfunnet. Mange i byen vår har lite nettverk, sliter med språk- og kulturforståelse, har ikke norsk utdannelse, og heller ikke et norskt nok navn for å bli kalt inn på et jobbintervju. 

Alle mennesker trenger et fellesskap hvor de blir sett og anerkjent for den de er. Samt ha en plass i samfunnet, og en meningsfull hverdag, med rom for vekst og utvikling. 

22B tilbyr fellesskap og nettverksbygging, språkkafé, veiledning, entreprenørskapskurs, turgruppe, språkpraksis og arbeidstrening.   Her kan du se en kort video om arbeidet til 22B:

Om 22B

22B er Norkirken Trondheims diakonale arbeid som arbeider rettet inn mot innvandrere og andre som opplever utenforskap. Vi ønsker å fungere som døråpnere inn til samfunnet og være medvandrere i hverdagen, på både tunge og gode dager. Det siste året har 22B vært i en ekstrem vekst og på blant annet ett av våre arrangementer har det gått fra 40 til 300 besøkende på under ett år. Til 22B kommer mennesker fra Ukraina, Syria, Colombia, Kina, Iran, Norge, Kongo, Etiopia, Eritrea, Kenya, Aserbadjan, Russland, Spania, Frankrike osv. Uansett hvem du er eller hvor du kommer fra, finnes det fellesskap hos 22B. Om det er på språkkafé, på engelskkurs for ukrainske flyktninger, på damenes kafé, eller i arbeidstrening, opplever mennesker seg sett og verdsatt for de de er. Ingenting betyr mer for noen i en sårbar fase av livet.

Det å se at arbeidet vi gjør kan være med på å bety en forskjell for enkeltpersoner, inspirerer og motiverer oss til å fortsette det vi driver med, og til å gjøre enda mer. For å klare det er vi avhengige av økonomi til å lønne ansatte som står i frontlinjen, og som er utrolig viktige for at de menneskene vi skal nå, blir nådd. Det siste året har vært uforutsigbart økonomisk blant annet fordi viktig støtte fra noen av direktoratene har falt bort, og vi håper vi gjennom julegaven kan gjøre et skikkelig løft og lande mer eller mindre på beina! 

For 2024 har vi måttet gjøre tiltak som å redusere staben og kutte planlagte aktiviteter for å tilpasse det vi vet vi har av midler og tilskudd for neste året, og i påvente av svar på søknader. Dersom julegaven samler inn så mye at det blir et overskudd i 2023, vil det overskytende gå til aktiviteter i 2024.

Med dere på laget kan vi fortsette å skape et godt og trygt felleskap for de som trenger det aller mest. Hvis du vil vite mer om 22b, sjekk ut 22b.no

Tusen takk for støtten din, den betyr mye for mange mennesker!

En julegave til 22B

102 631 kroner innsamlet

76 givere
Avsluttet 31.12.2023
41% av 250 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
SALEM MENIGHET NORMISJON TRONDHEIM er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×