Tips til din digitale bøsse

Du har laget en digital bøsse, hva nå? Vi har samlet mange fine tips til hvordan du kan få til en vellykket innsamling til TV-aksjonen og Leger Uten Grenser!

Digital bøsse 22

Dette gjør du med din digitale bøsse

 • Rediger bøssen for å gjøre den mer personlig ✨
 • Del den med 10 personer via sosiale medier, e-post eller sms
 • Print ut og heng opp en plakat i ditt lokalområde
 • Verv en venn til å starte en digital bøsse

Rediger bøssen din

Gjør bøssa di mer personlig ved å endre tittelen, legg til et engasjerende bilde, fortell litt om ditt engasjement for TV-aksjonen og legg gjerne til et beløp du ønsker å nå!

Rediger bøssa ved gå til «Din digitale bøsse» fra lenken du fikk på SMS eller e-post ved registrering på blimed.no. Om du lagde innsamlingen via spleis.no er det bare å logge seg inn og redigere.

Slik deler du bøssa

 • Personlige meldinger 💬

  Send gjerne en personlig melding til en,- eller ti, gode venner, naboer eller kollegaer på sms, messenger eller e-post. Spør om de kan tenke seg å støtte din digitale bøsse til årets TV-aksjon.

 • Sosiale medier og grupper 📣

  Legg gjerne ut lenken til bøssen din på Facebook-veggen eller Instagram-feeden din, eller er du kanskje engasjert i en gruppe du kan dele den med? Det kan være idrettslaget eller syforeningen.

 • Fysisk plakat 📃

  Skriv ut en plakat med lenke til bøssa og heng den opp på naturlige samlingspunkt i ditt nærområde. Det kan være på postkassestativet, en lokal butikk eller skolen.

Dersom dere er flere som står bak bøssa

Ønsker dere å gå sammen om en bøsse som borettslag, nabolag, vennegjeng eller skoleklasse? Ikke noe problem, du kan velge om du ønsker å samle inn som deg selv, eller på vegne av en gruppe.

Dere kan også gjerne legge inn en tittel og et bilde som får frem hvem dere er. I beskrivelsen kan dere legge til en tekst om hvorfor dere har gått sammen om en digital bøsse og sett dere et mål dere ønsker å nå. Det er både motiverende for gruppa og engasjerende for giverne 🙌

Verv en venn til å starte en digital bøsse

Tidligere år har 100.000 bøssebærere banket på hver eneste dør i hele Norge. I år er TV-aksjonen både fysisk og digital og det er også behov for digitale bøssebærere for å nå ut til hele landet. Klarer du å få en venn eller to til å lage hver sin digitale bøsse, så er sjansen større for at flere får mulighet til å gi!

Ta gjerne utgangspunkt i denne deleteksten, eller gjør den til din egen: «Hei! I år har jeg startet en digital bøsse til TV-aksjonen Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest. Vil du bidra, kan du lage din egen bøsse ved å melde deg på blimed.no eller på Spleis for TV-aksjonen 🤗»

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×