For organisasjoner på Spleis

På Spleis kan organisasjoner lage egne sider, innsamlingsaksjoner og rekruttere faste givere uten at det koster noe ekstra. Les mer om de forskjellige verktøyene og kom i gang i dag!

Verktøykasse for organisasjoner

Slik ser organisasjonens kontrollpanel ut. Her har du en oversikt over innsamlet beløp, antall givere og kan ta i bruk ulike verktøy for å lykkes bedre på Spleis.

Finn din organisasjon
Illustrasjon av organisasjonens kontrollpanel på Spleis

Start en digital dugnad

Spleis tilbyr Norges mest lønnsomme digitale dugnadstjeneste for klubber, lag, foreninger og grupper. Start en dugnad, selg produkter eller digitale skrapelodd - så tar vi oss av resten.

Null svinn, mer inn og lekende lett.

Les mer om dugnad på Spleis
Bilde av tre unge fotballgutter som sitter på en tribune, smiler og ser på mobilen.

Gjennomfør en skoleaksjon

Vi har lang erfaring med å sette opp skoleaksjoner for organisasjoner og deres samarbeidsskoler. Eksempler på skoleaksjoner på Spleis er Skoleaksjon for TV-aksjonen, UNICEF-runden osv.

Ta kontakt med oss i chaten om du er interessert og vil vite mer!

Illustrasjon av skoleelever, en gutt og en jente som holder rundt hverandre

Rekrutter faste givere

Rekrutter flere faste givere og nå ut til mange nye potensielle støttespillere ved å la giveren sette opp en fast månedlig betaling via vipps.

Les mer om faste givere

Skap engasjement med en aksjon!

Med en aksjon oppfordrer du andre til å starte sin egen innsamling til organisasjonen basert på en mal du har fylt ut. På denne måten kan flere hjelpe organisasjonen å samle inn penger til et felles formål 🌱

Man kan ha aksjoner for veldedige formål hvor man kun samler inn penger eller salgsdugnader som passer bra for feks idrettslag.

På denne måten kan ildsjeler, bedrifter, skoler, eller nabolag engasjere seg samtidig som du har kontroll på budskapet. Smart, ikke sant?

Les mer om aksjoner
Illustrasjon av kampanjer på en organisasjonsside

Engasjer flere ildsjeler og givere med egen organisasjonsside

Ved å lage en egen side for organisasjonen din på Spleis, kan du engasjere medlemmer og støttespillere til å starte eller gi til en innsamling til din organisasjon. Her kan de lese om organisasjonen og se alle pågående innsamlinger.

Ta en titt på Den Norske Turistforening sin side på Spleis.

Les mer om hvordan du setter opp din organisasjonsside
Illustrasjon av hvordan en organisasjonsside ser ut på Spleis med navn og logo øverst, kampanjer, litt informasjon om organisasjonen og en samling av innsamlinger nederst

Takk givere med en oppdatering

Med oppdateringer kan du takke alle som gir penger til din organisasjon på Spleis. Dere styrer selv innholdet og når du ønsker å skrive en oppdatering. Med å bruke oppdatering kan dere skape engasjement, synlighet og ikke minst vise takknemlighet til alle de som velger å støtte din organisasjon.

Illustrasjon av en spleis der organisasjonen har sendt ut en takkemelding som oppdatering

Få kundedata fra de som støtter en spleis til din organisasjon

På Spleis kan du slå på at din organisasjon ønsker å hente inn giverdata og informasjon om skattefradrag. Vi legger inn to ekstra spørsmål i giverflyten etter innbetaling og sjekker om de ønsker å få mer informasjon om arbeidet til organisasjonen og om de ønsker skattefradrag.

Med giverdata og skattefradrag blir det enklere med oppgjør, øremerking og ikke minst oppfølging av giverne dine.

Vi er opptatt av personvern og innhenter bare informasjon i de tilfelle hvor kunden har gitt et aktiv samtykke, ønsker du å få giverdata og informasjon skattefradrag fra spleis må din organisasjon signere en databehandler avtale.

Illustrasjon av popuper som spør om givere vil motta nyheter og oppdateringer fra organisasjonen og om organisasjonsbrukere vil laste ned giverdata.

Andre fordeler for organisasjoner som bruker spleis

 • Sponsor-verktøy

  La andre organisasjoner eller egen forening være med å sponse innsamlinger med bestemte beløp, og promoter dine viktigste givere på innsamlingene.

 • CRM-integrasjon

  Vi integrerer mot fremtidsvennlige CRM-verktøy slik at du har kontroll og oversikt over alle dine støttespillere.

 • Kundesupport

  Få hjelp med stort og smått gjennom live chat når du trenger det, har dine kunder problemer med å starte en innsamling, bli med på en aksjon eller trenger generelle tips så er vi alltid tilgjengelig for å hjelpe de videre. Slik at din organisasjon sparer tid!

 • «Spleis er en genial løsning som gjør det enkelt å bidra samtidig som det er en enkel måte å samle inn penger på.»

  – Vibecke Østby, TV-aksjonen NRK

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×