LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

For presse

Mange av de vellykkede spleisene får mye dekning i nyhetsbildet. Under har vi samlet innhold som er relevant for deg som skriver, eller skal skrive, om en innsamlingsaksjon.

Pressehenvendelser

Pressen kan ringe vår pressetelefon på 905 23 533 eller ta kontakt med kommunikasjonssjef Tone Mesna på tone@spleis.no

Illustrasjon av en jente og en gutt som smiler og holder rundt hverander

Bygg inn en spleis på ditt nettsted

På ditt nettsted eller i en artikkel, kan du "bygge inn" en innsamling. Gå til "Del innsamlingen" på spleisen det gjelder og trykk på "Bygg inn". Du får da en HTML-kode, som du kan legge inn i artikkelen eller på nettsiden din. Da vil folk kunne se hvor mye som er samlet inn til spleisen til enhver tid, direkte på ditt nettsted.

Illustrasjon av en artist som har koblet en livestream til en spleis

Få varsel om nye innsamlinger

Meld deg på spleisvarselet for å bli daglig oppdatert på nye innsamlingsaksjoner i ditt fylke. Mange innsamlingsaksjoner er godt lokalstoff - og dersom du abonnerer på varsel vil du ha muligheten til å plukke disse opp tidlig.

Få varsel
Illustrasjon av ulike mennesker på Spleis. En mann på en sykkel, to barn i fotballdrakter, en lege med turban og en mor som holder et barn.

Bilder

Team- og miljøbilder

f.v. Bjørn Kjetil Hellestræ (Daglig leder), Benedicte Bøhme (Leder markedsføring), Christian Drabløs (Forretningsutvikler), Tone Mesna (Kommunikasjonssjef)

Dette er Spleis

 • Spleis er en digital tjeneste, som gjør det mulig å samle inn penger – altså starte en spleis – til personlige drømmer og omtrent alle slags formål.

 • Tjenesten eies av SpareBank 1 Spleis AS.

 • Hvem som helst kan starte eller gi penger til en spleis, uavhengig av hvilken bank du er kunde av.

 • Spleiser som har samlet inn over 5 000 kroner til privatpersoner har et administrasjonsgebyr på 4,5% og et transaksjonsgebyr på 2%.

 • For store spleiser gjelder vanlig pris opp til 1,1 millioner kroner. På summen som samles inn over 1,1 millioner kroner, belastes kun transaksjonsgebyret på 2 %.

 • Spleiser som samler inn penger til organisasjoner har et administrasjonsgebyr på 4,5% og et transaksjonsgebyr på 2% fra første krone.

 • Avgiften trekkes fra det totale innsamlede beløpet. Den inkluderer kostnadene for hver gang noen gjør en innbetaling (på godt gammeldags «banks»: «transaksjonskostnader»)

 • Prisene er inkludert merverdiavgift.

 • Spleis er ikke tilgjengelig ved investerings- eller låneformidlingsfinansiering.

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×