LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

For presse

Mange av de vellykkede spleisene får mye dekning i nyhetsbildet. Under har vi samlet innhold som er relevant for deg som skriver, eller skal skrive, om en innsamlingsaksjon.

Få varsel om nye innsamlinger

Meld deg på spleisvarselet for å bli daglig oppdatert på nye innsamlingsaksjoner i ditt fylke. Mange innsamlingsaksjoner er godt lokalstoff - og dersom du abonnerer på varsel vil du ha muligheten til å plukke disse opp tidlig.

Få varsel
Illustrasjon av ulike mennesker på Spleis. En mann på en sykkel, to barn i fotballdrakter, en lege med turban og en mor som holder et barn.

Bygg inn en spleis på ditt nettsted

På ditt eget nettsted eller i en egen artikkel så kan du "bygge inn" spleisen din. På en spleis, under "Del innsamlingen", kan du trykke på "Bygg inn". Du får da en kode, som du kan legge inn i artikkelen eller på nettsiden din. Da vil folket kunne se hvor mye som til enhver tid er samlet inn til spleisen direkte på ditt nettsted 📈

Illustrasjon av en kvinne som jubler med armene i været

Pressehenvendelser

Pressen kan ringe vår pressetelefon på 905 23 533.

Illustrasjon av en jente og en gutt som smiler og holder rundt hverander

f.v. Bjørn Kjetil Hellestræ (Daglig leder), Benedicte Bøhme (Leder markedsføring), Christian Drabløs (Forretningsutvikler)

Dette er Spleis

  • Spleis er en digital tjeneste, som gjør det mulig å samle inn penger – altså starte en spleis – til personlige drømmer og omtrent alle slags formål.

  • Tjenesten eies av SpareBank 1 Spleis AS.

  • Hvem som helst kan starte eller gi penger til en spleis, uavhengig av hvilken bank du er kunde av.

  • Spleiser som har samlet inn over 5 000 kroner til privatpersoner har et administrasjonsgebyr på 4,5% og et transaksjonsgebyr på 2%. Dette er inkludert merverdiavgift.

  • Spleiser som samler inn penger til organisasjoner har et administrasjonsgebyr på 4,5% og et transaksjonsgebyr på 2% fra første krone. Dette er inkludert merverdiavgift.

  • Avgiften trekkes fra det totale innsamlede beløpet. Den inkluderer kostnadene for hver gang noen gjør en innbetaling (på godt gammeldags «banks»: «transaksjonskostnader»)

  • Spleis er ikke tilgjengelig ved investerings- eller låneformidlingsfinansiering.

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×