LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Digitale skrapelodd

Spleis står for lodd, premier, håndtering av betaling og levering av premie hjem til de heldige vinnerne.

Premie og vinnersjanse

Hvert lodd er med i en tilfeldig trekning med vinnersannsynlighet 1:50. De som vinner får en termokopp eller reflekssele hjem i posten.

Termokopp - Mojave 300 ml termokopp laget av RCS resirkulert rustfritt stål, holder drikkevarene varme i lang tid. Takket være den solide, men slanke utformingen, fanges blikket av ethvert logo som er plassert på denne termokoppen. Kombinasjonen av PP plast og rustfritt stål gjør Mojave til en sterk termokopp, som motstår korrosjon og er lett å rengjøre. Det påskrubare lokket sørger for jevn åpning og lukking av glasset, og gjør det enkelt å drikke.

Reflekssele m/oppbevaringspose - One size justerbar reflekssele. Justerbar midje og skuldre. Godt egnet til fysisk aktivitet i fritidssammenheng. Spenne i POM materialet. Refleksbredde: 30 mm. Selen passer også til barn. Justert til minimum vil den passe barn ca. 5-6 år.

Premier digitale skrapelodd - Skrapelodd med reflekssele og termokopp

Slik funker det

 • Kjøp lodd

  En dugnad startes og de som deltar deler innsamlingen for å selge lodd. Uansett hvor du bor i landet kan du kjøpe lodd og betale med Vipps, kort eller faktura. Loddene kan skrapes med en gang etter de er kjøpt.

 • Skrap og vinn!

  Loddet skrapes ved å dra fingeren eller musepekeren over skrapefeltet, og du får med en gang vite om du har vunnet eller ikke. Du finner enkelt tilbake til dine lodd, både skrapte og uskrapte, fra e-posten du fikk fra Spleis da du kjøpte loddene.

 • Få premien i posten

  De som vinner legger inn sin adresse og får premien tilsendt i posten innen tre uker etter at loddet ble skrapt. Fortjenesten utbetales samlet til mottakeren av dugnaden.

Pris og fortjeneste

 • Hvert lodd selges for 50 kroner, og har en kostnad på 5 kr. Kostnaden dekker premier, administrasjon, transportkostnader og mva.
 Fortjenesten ved salg av digitale skrapelodd er 83,5% når man også inkluderer vår vanlige pris.

Skrap et testlodd

Lodd 0 av

Dugnadskalkulator

Norges mest lønnsomme digitale dugnadstjeneste

Salg av produkter:
87 000 kr
Rene donasjoner:
62 988 kr*
Forventet overskudd:
99 744 kr
Fortjeneste:
67 %

* I gjennomsnitt får dugnader på Spleis 42 % av inntekten fra rene giverbeløp.

Se hva andre gjør

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×