LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Slik fungerer det!

Vi har laget en guide som forklarer hvordan du enkelt kommer i gang, og hvordan du inviterer andre deltakere til å bidra på dugnaden.

1. Start en dugnad

Trykk " Start en dugnad" og gå gjennom stegene for å opprette dugnadsspleisen. Fortell hva pengene skal gå til, hvor lenge dugnaden skal vare og hvor mye dere ønsker å samle inn.

2. Inviter deltakere

Når dugnaden er opprettet, kan du invitere deltakere til å starte en egen side, knyttet til dugnadsspleisen, som de kan dele med venner og familie. Opplevelsen til kjøper blir personlig ved at man kjøper fra en deltaker man kjenner.

3. Kopier og del lenken

Kopiere tekst og lenke, og del den der du kommuniserer med gruppen. For å gjøre det enkelt, har vi skrevet en predefinert tekst, men du kan selvfølgelig endre på den om du ønsker.

4. Deltaker mottar lenken og starter sin egen side

Når deltakerne mottar lenken, får de informasjon om at du har opprettet en dugnad og at de kan starte sin egen side knyttet til gruppens dugnadsspleis.

5. Legg til navn og bilde

Alt de trenger å gjøre er å legge inn navn og bilde. Deltakerne kan også velge å være anonyme, og da er det bare du som dugnadsansvarlig som får se navn og bilde.

6. Salget er i gang 🎉

Hver deltaker får en fin side som de kan dele med venner og familie. De som ønsker å støtte dugnaden, kan velge mellom å kjøpe gratulasjonskort eller å gi et valgfritt beløp.

7. Kontrollpanel

I kontrollpanelet får du som dugnadssansvarlig oversikt over alle deltakerne og hvor mye hver har solgt. Når dugnaden er ferdig, blir fortjenesten utbetalt til konto.

Aldri har dugnad vært enklere!

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×