Slik lykkes du med Klubben i mitt hjerte

400 000 kroner skal deles ut til lag og klubber i Klubben i mitt hjerte ❤️ Idrettslag kan være med å konkurrere om flotte pengepremier! Ønsker du å øke vinnersjansene, bør du fortsette å lese.

Klubben i mitt hjerte er et samarbeid mellom SpareBank 1, Norges idrettsforbund og P4. Maren Lundby og Henrik Christiansen er ambassadører for kampanjen.

Men helt først, la oss kjapt se på hva du må gjøre for å kvalifisere klubben din:

Mellom 12-26 november kan laget ditt delta i Klubben i mitt hjerte. Husk at for å delta i de daglige trekningene må du ha samlet inn minst 2 000 kroner eller få minst 50 stemmer i løpet av én dag – eller begge deler. Hovedpremien på 50 000 kr går til klubben som har samlet inn flest stemmer innen 26. november klokken 23:59, i tillegg deler Klubben i mitt hjerte ut 40 000- og 30 000 kr til andre- og tredjeplass.

Dette gjør idrettslagene som ligger i teten:

 • Bytter banner på idrettslagets facebook-side.

 • Sender ut daglig påminnelser gjennom sosiale medier og meldinger. 

 • Sender ut påminnelser gjennom internekanaler som epost, Spond, Treningsøkta osv. 

 • Får omtale fra lokalavisa og medier. 

 • Henger opp informasjon i klubbhuset.

 • Og ikke minst - snakker med folk og engasjerer nettverket.

Slik kommer du i gang

Første steg er å starte en spleis. Da er det viktig at du får på plass det grunnleggende:

Tittel, formål og beskrivelse

Fortell hvorfor laget har startet en spleis og hva laget skal samle inn penger til. For eksempel nytt utstyr, drakter eller en turnering laget skal delta på?

Video 🎥

En video kan utgjøre hele forskjellen og er et godt virkemiddel for å skape engasjement. Lag gjerne en kort video som beskriver hvorfor dere ønsker å samle penger og hva pengene skal brukes til.

Bilder 📸

Å vise frem bilder av laget og de som står bak, gir en tilhørighet til spleisen og synliggjør hvem som drar nytte av innsamlingen. Bilder er også en fin måte og vise frem målet som et supplement eller alternativ til video. Bilder bryter også opp teksten og gjør spleisen mer levende.

I denne artikkelen finner du en haug av gode tips på hvordan du tar i bruk bilder og video på en innsamling.

Del, del, del 📣

For å lykkes med Klubben i mitt hjerte, så er nok dette det aller viktigste punktet. Skal laget ditt vinne, er det ikke nok å bare lage en innsamling på Spleis. Husk at du må samle inn minst 2 000 kroner, eller få minst 50 stemmer hver dag. Sikter du på å gå av med seieren gjelder det å samle inn flest mulig stemmer!

Så, for å lykkes gjelder det å skape mest mulig engasjement. Bruk alle tenkelige kanaler til å spre innsamlingen, der det er naturlig. Få venner og bekjente til å dele!

Her er noen tips:

 • Mange klubber har medlemslister med e-post og telefonnummer. Om dette ikke føles for påtrengende kan det være effektivt å dele spleisen på denne måten. Laget eller klubben har kanskje også en gruppe på Facebook du kan dele spleisen i?

 • Har klubben noen gode støttespillere fra før som for eksempel bedrifter, kan de være behjelpelig med å skaffe belønninger og/eller støtte spleisen.

 • Sosiale medier er viktig, så ikke glem å dele den her, og oppfordre venner, familie og bekjente å dele innsamlingen. Her finner får du flere gode tips på hvordan du kan spre innsamlingen din i sosiale medier - men husk at det enkle ofte er det beste - snakk med folk om spleisen 😉

Bruk belønninger

Belønninger er noe du kan gi tilbake til giverne som en takk for at de støtter saken din. Det er ekstra fint om belønningene har en tilknytning til klubben din, og gjerne noe som klubben kan gi bort uten store kostnader. Her har du noen eksempler:

 • Rideklubb som tilbyr ‘ri en hest for de som gir 100 kr’.

 • Ballklubb som henger opp en innrammet takkeliste over de personene som gir over 500 kr.

 • Klatreklubb som gir vekk gratis klatrekurs til bedrifter som gir mer enn 5 000 kr.

Trenger du flere gode tips på hvordan du kan ta i bruk belønninger kan du sjekke ut denne artikkelen.

Oppdateringer

En innsamling er ikke ferdig selv om den er lansert. Vi i Spleis anbefaler å komme med oppdateringer og gode meldinger underveis. Dette fungerer som en påminnelse for de som enda ikke har støttet klubben. Det anbefales å ha minst 3–4 oppdateringer for en spleis.

Og helt tilslutt...

Husk at det aller viktigste du må gjøre er å skape engasjement rundt innsamlingen og få folk til å stemme på klubben i ditt hjerte ❤️

Lykke til!

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×